29 / 03 / 2024

Fenerbahçe 3 temmuz akademi arazisi

Fenerbahçe 3 temmuz akademi arazisi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basına ve kamuoyuna tanıttığı Gebze'deki 3 Temmuz Akademisi arazisi FB TV tarafından havadan görüntülendi.

BİM'de Huawei akıllı saat 2749 TL’ye, Kumtel cam üstü set ocak 1499 TL’ye, Paşabahçe 3 parça su bardağı 39 TL’ye düştü!

BİM’den 7’den 70’e herkese indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda, 21 Temmuz’da Huawei akıllı saat 2749 TL’ye, Kumtel cam üstü set ocak 1499 TL’ye, Paşabahçe 3 parça su bardağı 39,50 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 21 Temmuz 2023 Cuma...

Fenerbahçe kombine bileti kaç TL? Kombine bilet ne kadar 2023? 21 Haziran 2023 Fenerbahçe kombine fiyat listesi!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu için kombine kart fiyatlarını belirlediğini duyurdu. Yenileme sürecinin yarın başlayacağı ve genel satışların 7 Temmuz'da başlayıp 23 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Fenerbahçe Adası'ndaki arazi için özelleştirme kararı!

Fenerbahçe Adası'nda yer alan 3 dönümlük denize sıfır arazi özelleştiriliyor...

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

TOKİ Hatay Amik-Afrin Projesi İnşaatı ihalesi 3 Temmuz'da!

Hatay Amik-Afrin (Reyhanlı Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 3 Temmuz tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin zararı 2 milyon TL!

Eğitime başlaması ertelenen Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon Türk Lirası olacak. İçinde öğrenci olmayan binanın aylık kirası 1.3 milyon Türk Lirası, personele ödenen aylık maaş ise 700 bin TL.

Fenerbahçe 3 Temmuz Futbol Akademisi projesi rafa kalktı!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın projelerinden olan 3 Temmuz Futbol Akademisi'nin imar izni olmadığı ortaya çıktı...

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Fenerbahçe Üniversitesi'nde sona yaklaşılıyor!

Sarı-lacivertli kulübün yöneticileri, üniversitenin kurulacağı Silivri'deki araziyi ve mevcut binaları gezdi.Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşa Mahallesi'nde bulunan ek hizmet binalarının yanındaki 3 tarihi konak, 30 yıllığına Fenerbahçe Üniversitesine tahsis edildi.

FB'nin Gebze'deki 3 Temmuz Akademi arazisi havadan görüntülendi!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basına ve kamuoyuna tanıttığı Gebze'deki 3 Temmuz Akademisi arazisi FB TV tarafından havadan görüntülendi.

Fenerbahçe 3 temmuz akademi arazisi Haberi

Fenerbahçe 3 temmuz akademi arazisi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün basına ve kamuoyuna tanıttığı Gebze'deki 3 Temmuz Akademisi arazisi FB TV tarafından havadan görüntülendi. Proje hayata geçirildiğinde Fenerbahçe Spor Kulübü bu dev arazi üzerinde dünya standartlarında çok önemli bir tesise kavuşacak.


Fenerbahçe Spor Kulübü'nün en önemli yatırımlarından birine ev sahipliği yapacak bu geniş arazide hayata geçirilecek projenin ismi “Fenerbahçe Spor Kulübü 3 Temmuz Spor Akademisi Altyapı ve A Takım Tesisleri” olacak.


250 dönüme yayılan arazide topografik ve imar çalışmaları en kısa zamanda tamamlanacak ve inşaat aşamasına geçilecek.


Dünya standartlarında inşaa edilecek dev projenin bitmesiyle Can Bartu Tesisleri ve Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki bütün şubeler, alt yapı takımları ile birlikte Gebze'de bir araya gelecek.


Altyapı akademi, boks-masa tenisi salonu, bayan-erkek voleybol ve bayan-erkek basketbol salonları, kapalı ve açık olimpik...