16 / 04 / 2024

Fenerbahçe gebze arazisi

Fenerbahçe gebze arazisi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basına ve kamuoyuna tanıttığı Gebze'deki 3 Temmuz Akademisi arazisi FB TV tarafından havadan görüntülendi.

Fenerbahçe 5 arazisinin satışı için düğmeye bastı!

Fenerbahçe yönetimi, Ülker Arena Stadı’nın yakınında bulunan bölge ile Kenan Evren Lisesi, Gebze, Antalya ve Ankara’daki arazilerini en kısa sürede satmayı hedefliyor.  

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

Fenerbahçe Gebze Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze'de önümüzdeki nisan ayında, geçen sene planını açıkladığı 15 sahalık arazi üzerine kurulacak spor tesislerinin ilk temelini atacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'den 6 büyük yatırım!

Fenerbahçe; Samandıra tesislerinin karşısındaki tapusu alınan 230 dönümlük araziye altyapı yer yapacak. Sarı lacivertliler bunun dışında Antalya, Ataşehir ve Gebze’de de kulübe yeni gelir sağlamak adına projeler de geliştiriyor.

Kenan Evren Lisesi, Fenerbahçe'nin oluyor!

Fenerbahçe, uzun süredir kulübe kazandırmaya çalışılan Kenan Evren Lisesi'nin arazisi konusunda mutlu sona yakın. Maliye yetkilileri devir için yeşil ışık yaktı.

Fenerbahçe Fatih Üniversitesi'nin arazisine mi talip?

Fenerbahçe Yönetici Murat Özaydınlı, ''Kapatılan üniversitelerden birinin arazisi ve binaları ile Fenerbahçe Üniversitesine devredin, fetö'süz çağdaş eğitim garanti.''dedi.

Fenerbahçe Gebze futbol tesisi 5 yılda tamamlanacak!

Fenerbahçe Kulübü, Gebze'nin Denizli Köyü'nde 220 dönüm arazi üzerine dünya standartlarında bir spor tesisi inşa edecek. Projenin 5 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Fenerbahçe'nin Gebze'deki tesisinde fizibilite çalışmaları bitti!

Pendik Projesi'ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze'de Mahchester City'nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Fenerbahçe'den Gebze'ye dev tesis!

Pendik Projesi'ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze'de, Mahchester City'nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Fenerbahçe'den Gebze'ye Mahchester City modelinde tesis!

Pendik Projesi’ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze’de, Mahchester City’nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Fenerbahçe Gebze'de futbol tesisi kuracak!

Pendik Projesi’ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze’de, Mahchester City’nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık!

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Fenerbahçe gebze arazisi Haberi

Fenerbahçe gebze arazisi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün basına ve kamuoyuna tanıttığı Gebze'deki 3 Temmuz Akademisi arazisi FB TV tarafından havadan görüntülendi. Proje hayata geçirildiğinde Fenerbahçe Spor Kulübü bu dev arazi üzerinde dünya standartlarında çok önemli bir tesise kavuşacak.


Fenerbahçe Spor Kulübü'nün en önemli yatırımlarından birine ev sahipliği yapacak bu geniş arazide hayata geçirilecek projenin ismi “Fenerbahçe Spor Kulübü 3 Temmuz Spor Akademisi Altyapı ve A Takım Tesisleri” olacak.


250 dönüme yayılan arazide topografik ve imar çalışmaları en kısa zamanda tamamlanacak ve inşaat aşamasına geçilecek.


Dünya standartlarında inşaa edilecek dev projenin bitmesiyle Can Bartu Tesisleri ve Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki bütün şubeler, alt yapı takımları ile birlikte Gebze'de bir araya gelecek.


Altyapı akademi, boks-masa tenisi salonu, bayan-erkek voleybol ve bayan-erkek basketbol salonları, kapalı ve açık olimpik...