18 / 04 / 2024

Feres İnşaat kağıthane kentsle dönüşüm

Feres İnşaat kağıthane kentsle dönüşüm

Feres İnşaat, Türkiye’nin ilk alan bazlı projesini yapmak için kolları sıvadı. 3 etaptan oluşacak projede toplam 1100 konut yer alması planlanıyor. Proje için 2017 yılının Ekim ayında lansman yapılması hedefleniyor.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Kağıthane projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Kağıthane'de çöken binanın son hali!

Kağıthane'de dün bir inşaatın istinat duvarının yıkılmasının ardından tahliye edilen 4 katlı bir bina çöktü. İşte çöken binanın son hali...

Örtaş İnşaat Kağıthane'de 137 odalı otel yapacak!

Örtaş İnşaat, İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Cendere Mevkiide 137 odalı otel yapacak.. 

Gayrat Grup İnşaat Kağıt Temizlik Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gayrat Grup İnşaat Kağıt Temizlik Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyitnur Azyzov tarafından kuruldu. 

Econ Valley Kağıthane ön talepte! Yeni proje!

Econ Valley projesi, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde yükselecek. Econ İnşaat imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. Fiyatlar ise metrekare bazında 9 bin TL'den başlıyor. 

Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatma Günay Ağel ve Ömer Beyhatun ortaklığında 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile ilçeye yeni tesisler kazandıran Kağıthane Belediyesi Gürsel Mahalle Konağı'nın inşaatında sona geldi.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Feres İnşaat kağıthane kentsle dönüşüm Haberi

Feres İnşaat kağıthane kentsle dönüşüm

Türkiye’nin ilk ve tek dikey orman projesi Greenox Urban Residence’a Aycan Gayrimenkul’le birlikte hayat veren Feres İnşaat, eski Büyükdere Caddesi’ne 300 metre mesafede Türkiye’nin ilk alan bazlı projesini yapmak için kolları sıvadı. 3 etaptan oluşacak projede toplam 1100 konut yer alması planlanıyor. Tek seferde yıkılacak 110 binanın oluşturacağı 10 dönümlük arsa üzerinde yükselmesi planlanan proje için 2017 yılının Ekim ayında lansman yapılması hedefleniyor. 


Bu büyük dönüşüm projesiyle ilgili konuşan Feres İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Recep Sevim, “Firma olarak ilkleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin ilk dikey orman projesinden sonra şimdi de Türkiye’nin ilk alan bazlı kentsel dönüşüm projesini inşa ediyoruz. Söz konusu projemizle ilgili geçtiğimiz gün ilk adımlar atılarak karot örnekleri alındı” dedi. 


Alan bazında dönüşümün önemiyle ilgili de konuşan Sevim,...