29 / 03 / 2024

Ferko İstanbul new york projesi

Ferko İstanbul new york projesi

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

New York Manhattan'da gökdelenler her yıl birkaç milim batıyor! Uzmanlar İstanbul için de uyardı! 

New York Manhattan'da gökdelenlerin her sene birkaç milim battığının belirlenmesi, tüm dikkatleri depremi bekleyen megakent İstanbul'a çevirdi. Uzmanlar İstanbul için de uyardı. İşte o açıklamalar...

Dünyayı küçültecek uçak! İstanbul-New York 5 saat

Hala 10 saatten fazla bir uçuşla İstanbul'dan New York'a gidiliyor. ‘Overture’ uçağı dünyadaki bu uzun uçuşlara son verecek gibi görünüyor. Artık İstanbul-New York arası yarıya indi.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Akkol tarafından kuruldu.

New Veision Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

New Veision Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser M.H Allahham tarafından kuruldu.

New İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmad Farıf Mır Hamzah ve Yusoof Hakım Poor tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gözalan Group-Ferko ortaklığından 80 milyon dolarlık proje!

Gözalan Group'un perakende dışında da yatırımları var. Bunlardan biri Ünisite. Ferko inşaat ile ortaklığında İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek proje için 80 milyon dolar yatırım yapılacak. Projenin 2021'de bitmesi planlanıyor.

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ferko Wind of İstanbul sergisi 14 Eylül'de!

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Comtemporary İstanbul'u bu yıl da Ferko desteklemeye devam ediyor.

Ferko, Comtempoary İstanbul 13 Eylül'de!

Comtempoary İstanbul, Ferko ortak sponsorluğunda bir kez daha kapılarını açıyor.

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Ferko İnşaat New York ve Londra'da proje yapacak!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükdöşdere, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e projelerini ve sektöre ilişkin sorularını sordu. İşte Büyükdöşdere'nin röportajı...

Ferko rotasını gayrimenkul sektörüne çevirdi!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ferko Holding, İstanbul'da birçok projeye imza attı. Firma, 2018 yılı için Londra ve Miami'de yatırım yapmayı hedefliyor.

Ferko İstanbul new york projesi Haberi

Ferko İstanbul new york projesi

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Amerika, İngiltere dünya gayrimenkul sektörünün şampiyonlar ligi. New York'ta bir penthouse 40-50 milyon dolara satılıyor. İstanbul'da niye olmasın" diyor. Ve ekliyor: "Belli grupları ve bu paraları Türkiye'ye çekmek için bir ayağınızın yurtdışında olması şart. Biz de Ferko olarak bunu yapacağız. Londra ve New York'ta iki proje üzerinde çalışıyoruz." 


Levent Signature bitmek üzere.. .

Sırada yeni projeler var mı?

Evet Levent bittiği için şu anda Kağıthane'deki projemiz Ferko Line’a fokusuz. Oraya bölgenin ilk markalı oteli Sheraton’u getiriyoruz. Metro da geliyor. Gerek ulaşım imkanlarıyla gerek  yatırımlarıyla Kağıthane çok güzel gelişecek iyi bir bölge olacak. Onun dışında, 3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka...