16 / 04 / 2024

Ferzan Özer chp

Ferzan Özer chp

Ferzan Özer, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Eyüp Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Eyüp Belediye Başkan adayı Ferzan Özer kimdir? İşte Ferzan Özer'in biyografisi...

Misa Otel, özer+tulgan Mimarlık’ın tasarımıyla dikkat çekiyor!

özer+tulgan Mimarlık tarafından tasarlanan Laleli’deki Misa Otel, fonksiyonel yaklaşımlarla şekillenen özgün iç mekanlarıyla yenilikçi çözümler sunarken, çağdaş ve etkili bir dile sahip mimarisiyle de bulunduğu lokasyona değer katıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü tabliyeleri için yüzer vinçler kullanılıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesinde Asya yakasına konulacak olan 2'nci tabliyenin çalışmalarına başlandı. Tabliyelerin asılması işlemi için bin 800 tonluk yüzer vinç de kullanılıyor.

Süzer Grubu'ndan Miami'ye otel projesi!

Süzer Grubu, New York'taki rezidans projesinin ardından Miami'de 105 milyon dolarlık yeni bir otel projesine başladı.

İşte CHP'nin İstanbul projeleri!

CHP'nin, 7 Haziran'da genel seçime yönelik "yaşanacak bir İstanbul" sözünün de bulunduğu broşürde, İstanbul'da "kent işçiliği" adı altında projeler hazırlanacağı belirtildi.

Süzer Grubu, Miami’deki otel projesine başlıyor!

ABD’deki yatırımlarını sürdüren Süzer Grubu, New York’taki rezidans projesinin ardından bu kez Miami’de 105 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek yeni bir otel projesine start verdi.

Süzer Grubu Miami'de otel ve konut yapacak!

Süzer Grubu, İsrail merkezli ASRR Capital ile birlikte Miami'de okyanus kenarında gerçekleştirilecek bir konut projesi için kontrat imzaladı.

CHP Ankapark’ı MHP ulaşımı eleştirdi! Belediye Meclisi'nde ne konuşuldu?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, EGO ve ASKİ’nin 2014 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda CHP grubu Ankapark’ı, MHP grubu ulaşımı eleştirdi.

Süzer Grup gökdelen yapmaktan vazgeçti!

İstanbul'da Gökkafes olarak bilinen ve hakkında birçok dava açılan Süzer Plaza’yı inşa eden Süzer Grup, artık gökdelen yapmaktan vazgeçti. Baran Süzer, "Gökdeleninin modası geçti” dedi.

Recep Özer: Esenler'in asıl sorunu kentsel dönüşüm!

Esenler'deki sorunların çözümünün de makyaj olmadığını belirten Meclis Üyesi Özer, Esenler'in asıl meselesinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

1989 yılında Mustafa Süzer'in Dolmabahçe'deki gökdelen inşaatı mühürlenmiş!

1989 yılında Süzer Dış Ticaret Şirketi'nin sahibi Mustafa Süzer'in Dolmabahçe sırtlarındaki gökdelen inşaatı, Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen'in emriyle mühürlenmiş. Gerekçe olarak inşaatın, kamuya ait arazilere taştığı gösterilmiş.

Günsel Özer kimdir?

Mimar Günsel Özer kimdir? Mimar Günsel Özer bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günsel Özer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Günsel Özer...

Kent Konut Pazarlama Müdürü Hasan Zer istifa etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Kent Konut'ta yaprak dökümü devam ediyor. Kuruluşundan bu yana Kent Konut'ta çalışan Kentsel Dönüşüm ve Pazarlama Müdürü Hasan Zer, kendi isteğiyle görevi bırakıyor.

Fulya Sözer kimdir?

Fulya Sözer, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü olarak atandı. Peki, Fulya Sözer kimdir? Fulya Sözer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fulya Sözer...

Ferzan Özer chp Haberi

Ferzan Özer chp

Ferzan Özer kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Eyüp Belediye Başkan adayı Ferzan Özer oldu. Peki Ferzan Özer kimdir?


Ferzan Özer biyografi..

1895 Yılında Manastır Rumeli'den İstanbul'a gelen İlyas Efendinin torunu olan Ferzan Özer, Dedelerinden kalma Eyüp'te kurduğu  işletme 113 yıldır faaliyetlerine hala devam etmektedir. 


İlyas Efendi'nin kurucusu olduğu Özer ailesi Eyüp'ün sosyal ve siyasi hayatında her zaman yer almıştır. Demokrat Parti geleneğinden gelen Özer Ailesi 27 Mayıs 1960 darbesi ile Eyüp'ten sürülür.


Demokrasiyle beraber Tekrar Eyüp'e dönen aile Nişanca Mahallesi'ndeki yaşamını sürdürür. Ferzan ÖZER,  bu kadar köklü bir Eyüp'lü ailenin çocuğu olarak 14 şubat 1962'de doğmuştur. 


Babası Sabri ÖZER, Amcası Osman ÖZER ve...