24 / 04 / 2024

Ferzan Özer kim

Ferzan Özer kim

Ferzan Özer, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Eyüp Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Eyüp Belediye Başkan adayı Ferzan Özer kimdir? İşte Ferzan Özer'in biyografisi...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ferzan Çelikkanat: Türkiye'de turist profili değişiyor!

Turizm sektörüne markalı otel yatırımlarıyla giren Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye' de turist profilinin bölgede yaşanan değişimler nedeniyle farklılık gösterdiğini vurguladı...

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

Ferzan Çelikkanat: Turizmde kalifiye eleman sıkıntısı bekleniyor!

Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye'de çok sayıda nitelikli otel yapıldığına işaret ederek, "Artan yatırımlarla birlikte konaklama ve ağırlama sektöründe Türkiye'yi çok ciddi bir ara eleman sıkıntısı bekliyor" dedi.

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Ferzan Çelikkanat: Turist profili değişiyor!

Genel Müdür Ferzan Çelikkanat Türkiye'deki otelcilik anlayışında iki önemli eksikliğin "yatırımcı profili" ile "kalifiye eleman" olduğunu belirtti. Ferzan Çelikkanat "Türkiye'deki turist profili değişiyor" dedi.

Haliç’e yüzer iskele geliyor!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Ayvansaray, Fener, Eyüp, Sütlüce, Hasköy gibi tarihi vapur iskelelerine ek olarak Haliç'in farklı noktalarına yüzer iskelelerin inşası için 30 Haziran 2014 tarihinde ihale düzenleyecek.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

Ferzan Özer kim Haberi

Ferzan Özer kim

Ferzan Özer kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Eyüp Belediye Başkan adayı Ferzan Özer oldu. Peki Ferzan Özer kimdir?


Ferzan Özer biyografi..

1895 Yılında Manastır Rumeli'den İstanbul'a gelen İlyas Efendinin torunu olan Ferzan Özer, Dedelerinden kalma Eyüp'te kurduğu  işletme 113 yıldır faaliyetlerine hala devam etmektedir. 


İlyas Efendi'nin kurucusu olduğu Özer ailesi Eyüp'ün sosyal ve siyasi hayatında her zaman yer almıştır. Demokrat Parti geleneğinden gelen Özer Ailesi 27 Mayıs 1960 darbesi ile Eyüp'ten sürülür.


Demokrasiyle beraber Tekrar Eyüp'e dönen aile Nişanca Mahallesi'ndeki yaşamını sürdürür. Ferzan ÖZER,  bu kadar köklü bir Eyüp'lü ailenin çocuğu olarak 14 şubat 1962'de doğmuştur. 


Babası Sabri ÖZER, Amcası Osman ÖZER ve...