19 / 04 / 2024

Fethi Yaşar kimdir

Fethi Yaşar kimdir

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) ile birlikte Nazıra Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde "İnşaatlardaki İş Kazalarını Önleme" konulu konferans düzenledi.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Ankara Yenimahalle'ye yeni projeler geliyor!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalleli muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla görüş alışverişinde de bulunan Yaşar, yapılan hizmetleri ve hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Fethi Yaşar, Yenimahalle'de inşaatı süren yatırımları denetledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin inşaatı devam eden yatırımlarını denetledi. Yaşar, Biz Yenimahalle’yi Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmaya kararlıyız," dedi.

Fethi Yaşar Yenimahalle projelerini inceledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Yenimahalle sokaklarında devam eden yatırımları inceledi. Çalışmaları denetleyen Yaşar’a Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu da eşlik etti.

Ankara Yenimahalle'deki okullar onarılıyor!

Yenimahalle Belediyesi okulların açılış tarihinin ertelenmesini fırsat bildi. İlçedeki 105 okulun tadilatını yapan belediye ekipleri, 28 Eylül'e kadar gelecek talepleri ayrıca değerlendirecek.

Fethi Yaşar Batıkent ve Şentepe'deki projeleri denetledi!

Çalışmaların hızla sürdüğü Kent-Koop Mahallesi'ndeki dev spor kompleksinde incelemelerde bulunan Yaşar, "Sadece Batıkent halkına değil tüm Yenimahallelilere hizmet verecek şekilde hazırlanan yeni spor kompleksimiz, 10 bin metrekare alanda hayata geçecek"

Yenimahalle'de iskan belgesi için son gün 31 Mayıs!

Yıllardır iskan sorunu yaşayan ailelerin yüzünü güldüren Yenimahalle Belediyesi, 2981 sayılı İmar Affı Yasası yürürlükten kalkmadan önce ilçede iskansız bina kalmaması için kollan sıvadı...

Fethi Yaşar: Mimarlar nereye imza attığına dikkat etmeli!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkam Fethi Yaşar, Mühendisler Mimarlar ve Teknik Elemanlar Günü dolayısıyla mühendis ve mimarlarla bir araya geldi. Yaşar: "Attığınız imzaya dikkat edin" dedi...

Fethi Yaşar kimdir?

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kimdir? Fethi Yaşar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fethi Yaşar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fethi Yaşar...

Fethi Yaşar: Kentsel dönüşüm boş alanda yapılmaz!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin (YİM-DER) yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Yaşar yaptığı açıklamada " Kentsel dönüşüm boş alanda yapılmaz " dedi

Fethi Yaşar Şentepe Pamuklar TOKİ konutları sakinleriyle toplantı yaptı!

CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar, toplantılara ara vermeksizin devam ediyor. Yaşar Şentepe Pamuklar TOKİ konutları sakinleriyle toplantı yaptı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi..

Fethi Yaşar SSK Blokları'na kentsel dönüşüm müjdesi verdi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 25 Mart Mahallesi'nde bulunan SSK Blokları'nda yaşayan vatandaşlara kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Ben size siyasetçi sözü değil, Fethi Yaşar sözü veriyorum dedi...

Fethi Yaşar Yenimahalle kentsel dönüşüm çalışmalarını açıkladı!

CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar Yenimahalle'de kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Bölgeye aynca okul, cami ve sağlık sevince boğulurken, bazı vatandaşlarsa mutluluktan gözyaşlarını ocağı kazandıracağız dedi...

Macunköy'de 3. etap başlıyor!

YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macunköy'de 1. ve 2. etabın ardından 3. etap kentsel dönüşümün başlayacağını belirtti. Yaşar, Ne kadar zor şartlar altında yaşadığınızı biliyorum...

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Bahattin Uçar kimdir?

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar kimdir? Bahattin Uçar kaç yaşında?

Yenimahalle'deki inşaatlara Fethi Yaşar denetimi!

Göreve başladığı günden bu yana Yenimahalle'yi adeta yeniden inşa eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor.

Fethi Yaşar kentsel dönüşümün bilinmeyenlerini anlattı!

Yenimahalle’de gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Türkiye Müteahhitler Birliği Merkezi’nde düzenlenen “Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri” adlı panele katıldı.

Fethi Yaşar: Rant için değil, kent için dönüşüm yapıyoruz!

AKG Gazbeton, Ankara Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde kentsel dönüşümde gazbeton kullanımının öneminin tartışıldığı bir seminer düzenledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, seminerde bölge için yaptıkları çalışmaları anlattı ve “Önceliğimiz vatandaşın istediğidir” dedi.

Fethi Yaşar kimdir Haberi

Fethi Yaşar kimdir

İnşaatlardaki İş Kazalarını Önleme" konulu konferansa Yenimahalle Belediye Başkam Fethi Yaşar, İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, meclis üyeleri, iş adamları ve inşaat sektörü çalışanları katıldı. ARGE'nin önemine ve müteahhitlik mesleğinin saygınlığını yitirdiğine dikkat çeken Belediye Başkam Fethi Yaşar özetle şunları söyledi: 


BİZDEKİ EN UCUZ ŞEY İNSAN HAYATI 


"Ülkemiz iş kazaları konusunda kötü bir sicile sahip. İş güvenliği hep ikinci plana atılıyor ve önlenebilir iş kazalarında çok sayıda vatandaşımızı kaybediyoruz. Dünyada en çok iş kazası yaşayan ve işçi güvenliğini düşünmeyen ülkelerden biriyiz. Bizdeki en ucuz malzeme insan hayatı. İMKON bunun için Mesleki Yeterlilik Kurumu kurdu. Biz Yenimahalle Belediyesi ve İMKON olarak bir yer tahsis ettik. Sizin çalıştıracağınız ve bulmakta sıkıntı çektiğiniz elemanları burada çoğaltabileceksiniz. Eline keser alan müteahhidim diyor. Bu da mesleğin saygınlığına...