19 / 04 / 2024

fetö darbe girişimi

fetö darbe girişimi

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin hazırlıkların, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidara geldiği 1 Kasım 2015'teki seçimlerden 8 gün sonra, 9 Kasım'da Ankara Ümitköy'de kiralanan 3 katlı villada yapılan toplantılarla başladığı belirlendi.

FETÖ, İstanbul Park'ı cezaevi yapacaktı!

Asker uniforması giyen FETÖ'cü canilerin darbe girişiminden önce Formula 1 yarışlarına da ev sahipliği yapan İstanbul Park’ta keşif ve inceleme yaptıkları ve burayı cezaevi olarak kullanmayı planladıkları ortaya çıktı.

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

15 Temmuz 1500 TL destek ödemesi hesaplara geçti mi?

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişimi, Türk Milleti'nin direnişi ile ülke genelinde yaklaşık 22 saat içinde engellendi. 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gazilerine destek ödemeleri yapılıyor.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Sanatçılar Girişimi’nden Kanal İstanbul yorumu! 

Sanatçılar Girişimi Sözcüsü Ataol Behramoğlu, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin gerçekleştirilmesine ilişkin, projeden vazgeçilmezse ortaya çıkacak deprem felaketiyle ağır bedeller ödeneceğini ifade etti...

Ankara Emniyeti'nin yeni binası pazartesi hizmete giriyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası, 15 Temmuz'da açılacak...

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

72 ilde 100 milyon liralık gayrimenkul sattıran gayrimenkul girişimi!

Gayrimenkul girişimi olarak 2015 yılında ortaya çıkan Tapucom, bugüne kadar 72 şehirde 100 milyon liralık satışa aracılık ettiğini bildirdi.

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

Dumankaya’yı Alman Drees&Sommer mı alıyor?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) darbe girişimi sonrası açılan FETÖ soruşturmaları kapsamında el koyduğu Dumankaya İnşaat'ın bitmeyen projelerini tamamlayacak Alman firmayla ilgili detaylar açıklandı. 

Meclis'te 15 Temmuz darbe girişiminin yaraları sarıldı!

15 Temmuz hain darbe girişimi sornasında zarar gören  Meclis Yerleşkesi'nde yaralar sarıldı. Meclis onarıldı ve yeni haline kavuştu. 

Konutta 7 aylık satış, memnun etti!

Geçen yıl 15 Temmuz'da yaşanan FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle gerileyen satışlar, iyileşme ortamı sayesinde tekrar toparlandı.

fetö darbe girişimi Haberi

fetö darbe girişimi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan, Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen darbe girişiminin çatı iddianamesinde FETÖ mensuplarının darbe teşebbüsünden önce yaptığı hazırlıklara ilişkin bilgilere yer verildi. 


İddianameye göre, terör örgütü mensuplarının darbe hazırlık toplantıları, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidara geldiği 1 Kasım 2015'teki genel seçimden 8 gün sonra Ankara Ümitköy'de üç katlı villanın Empati Danışmanlık Şirketi tarafından 9 Kasım 2015'te kiralanmasıyla başladı.


KONTRAT YAPILDI

Söz konusu villa sahibinden internete verilen ilan üzerine 9 Kasım 2015'te Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının "mahrem hizmetler soruşturması"nın şüphelilerinden Serkan Aydın tarafından "Ümitköy Empati Danışmanlık Ticaret ve San. Ltd. Şti." adı altında faaliyet göstermek amacıyla kontrat yapılarak kiralandı.


PARMAK İZLERİ BULUNDU 

Bu tarihten itibaren villada toplantılar düzenleyen darbeciler, darbeyle ilgili planlama yapmak için villada bir araya geldi. Darbe girişiminin ardından...