20 / 04 / 2024

fetöden tmsfye geçen şirketler

fetöden tmsfye geçen şirketler

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ'nün kirli para ağına ilişkin son rakamları paylaştı. Canikli, "Bu şirketlerin toplam aktif büyüklüğü 34,1 milyar lira civarında, ciroları 14,2 milyar ve öz kaynakları toplamı da 16 milyar liradır" dedi.

Tebernüş Kireçci uyarmıştı! Ev sahibi ile kiracı kavgaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddesi olacak!

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten ev sahibi ile kiracı kavgaları ve davaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddelerinden olacağını yıllar öncesinde söylemişti.

Atağa geçen doların fırlayacağı tarih belli oldu! O gün ekranlar patlayacak, dövizciler dolup taşacak

Dün kapanışını 20,45 TL'den yapan dolar kuru bugün yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar kaç lira? soruları gündemde yer alıyor. Bununla birlikte doların ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Atağa geçen doların fırlayacağı geçeceği tarih belli oldu!

Altında çarpıcı gelişme… Altın üretimi geçen yıla göre yüzde 408 arttı!

Darphane verilerine göre geçen yıla kıyaslandığında Türkiye’nin altın üretiminin yüzde 408 oranında artış gösterdi. Sadece çeyrek altın üretiminde artış geçen yıla göre yüzde 273 yükseldi.

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

Geçen hafta parasını altın, dolar ve borsaya yatıranların kazancı ne oldu? En çok hangi hisseler prim yaptı?

Yüksek enflasyona karşı birikimlerini korumak isteyen risk algılarına göre tercihlerde bulunuyor. Peki geçen hafta en fazla hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsada işlem gören hisse senetleri arasında en çok hangileri prim yaptı? İşte yanıtları…

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Hemen bakın

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Altın yatırımcıları hemen bakın!

ABD'de mortgage faizleri Kasım 2022'den bu yana en yüksek seviyede!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,79 ile 2022 yılının Kasım ayından bu yana kaydedilen en yüksek seviyede kalmayı sürdürdü.

ABD'de mortgage faizleri, Kasım 2022'den bu yana en yüksek seviye çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,71 ile 2022 yılının Kasım ayından bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye çıktı.

Uzaktan eğitime geçen üniversiteliler dikkat! Evinizden para kazanacaksınız!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından okulları kapanarak online eğitime sistemine geçen üniversite öğrencilerinin evinden çıkmadan yapabileceği ek işler neler?

Bankacılık sektörü kredi hacmi geçen hafta 10 milyar 248 milyon lira arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 10 milyar 248 milyon Türk Lirası artış göstererek, 7 trilyon 886 milyar 922 milyon TL'ye yükseldi.

Kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?

FED başkan yardımcılarının şahin açıklamaları piyasalarda risk iştahının düşmesine sebep olmuştu. Peki kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?

Yabancılar geçen hafta 68 milyon dolarlık hisse satın aldı!

Borsada geçen hafta yabancılardan önemli miktarda alım gerçekleştirildi. Yurt dışında yerleşik  bulunan kişiler, toplamda geçen hafta boyunca 67,6 milyon dolarlık hisse senedi alımı yaptı.

1.150 TL'yi geçen gram altın şimdi bu kadar olacak! Gram altının geleceği rakam resmen belli oldu! Altını olanlar koşun

Gram altın 1,150 TL seviyesini geçerek yeni rekor denemelerine devam ediyor. Yatırımcılar ise gram altının ne kadar olacağını araştırıyor. 1.150 TL'yi geçen gram altın şimdi bu kadar olacak! Gram altının geleceği rakam resmen belli oldu! Altını olanlar koşun...

fetöden tmsfye geçen şirketler Haberi

fetöden tmsfye geçen şirketler

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ'nün kirli para ağına ilişkin son rakamları paylaştı. 


Bugüne kadar TMSF bünyesine 46 grup olarak toplam 692 şirketin FETÖ kapsamında devralındığını söyleyen Canikli, "Bu şirketlerin toplam aktif büyüklüğü 34,1 milyar lira civarında, ciroları 14,2 milyar ve öz kaynakları toplamı da 16 milyar liradır. Bunlar son derece önemli kuruluşlardır ve bu önemlerine binaen o anlamda çok dikkatli bir şekilde TMSF tarafından yönetilmektedirler"...