26 / 04 / 2024

fetönün gayrimenkulleri

fetönün gayrimenkulleri

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, FETÖ ile bağı bulunduğu saptandığı için kapatılan vakıflar ve bu vakıfların mal varlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertem, "1.512 gayrimenkulün ihalesine çıkacağız ve kiraya vereceğiz. Böylece kira elde edilecek"" dedi.

FETÖ'nün gayrimenkul devir işlemleri iptal edilecek!

OHAL kapsamında yayımlanan KHK ile FETÖ’ye finans desteği sağlamak için eşe dosta yapılan taşınmaz ve hisse devirlerinin tamamı iptal edilecek.

5 bin 401 tapu devlete geçti!

FETÖ’ye üye kuruluşların taşınmazlarına ilişkin çalışma başlattı. Bu çalışma sonrası 5 bin 401 tapuya el konulurken, bu tapuların 3 bin 314’ü Hazine’ye, 2 bin 87’si ise Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne devredildi.

FETÖ'ye ait 15 milyar liralık gayrimenkul devlete geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, FETÖ'ye ait okul, yurt ve vakıfların içerisinde olduğu toplam 15 milyar liralık taşınmazın devlete geçtiğini bildirdi.

2 bin 83 gayrimenkul Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devredildi!

Bakan Özhaseki, AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Özhaseki, "Vakıflar Genel Müdürlüğüne devredilen taşınmaz adedi de 2 bin 83. Özel bir gayretle arkadaşlarımızın kaçırmasını engelledikleri taşınmaz sayısı da bin 148 adet." dedi.

Hisseli tapusu olanlar aman dikkat! Haciz durumunda gayrimenkule aniden yeni ortak gelebilir!

Tapu, vatandaşların gayrimenkulleri üzerindeki haklarını belgeleyen önemli bir doküman. Hisseli tapu ise hak sahibinin birden çok kişi ile ortak olduğunu belgeliyor. Peki, Hacizli hisseli tapusu olanlar satış yaparken nelere dikkat etmeli?

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyohn 500 bin TL sermaye bedeli ile Fetın Huseyn tarafından kuruldu.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Aliya Nazarbayeva'nın gayrimenkulleri gündem oldu!

İngiliz Telegraph gazetesi, son süreçte halk ayaklanmasının çıktığı Kazakistan’ı uzun seneler yöneten Nazarbayev’in Londra’da yaşayan kızının servetine ilişkin kapsamlı bir haber yaptı.

15 Temmuz 1500 TL destek ödemesi hesaplara geçti mi?

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişimi, Türk Milleti'nin direnişi ile ülke genelinde yaklaşık 22 saat içinde engellendi. 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gazilerine destek ödemeleri yapılıyor.

Galatasaray başkan adaylarının gayrimenkul planları!

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. Başkan adayları bir bir hedeflerini açıklamaya başladı. Peki Galatasaray'ın gayrimenkulleri ne olacak? Adayların gayrimenkullere ilişkin planları ne?

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Gürsel Tekin'den FETÖ'ye parsel parsel arazi verildiği iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları hakkında konuştu. Tekin, "Önce parayı, imarı ve ihaleleri takip etsinler. Yurt dışındaki okulları ziyaret eden siyasetçilere bakılsın" dedi...

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Galatasaray gayrimenkulleri ve hesaplarındaki hacizlerin kaldırıldığını açıkladı!

Galatasaray Kulübü, kulübün gayrimenkulleri ve hesapları üzerindeki bütün hacizlerin kaldırıldığını duyurdu...

Kızılay'ın 6 bin gayrimenkulü 6 şirkete devredildi!

Kızılay Yatırım Holding bünyesinde yer alan 6 farklı şirkete, kurumun bütün gayrimenkulleri devredildi. 2018 yılında 4 milyar 581 milyon liraya ulaşan gelirin yönetimi, bu şirketlere geçti.

fetönün gayrimenkulleri Haberi

fetönün gayrimenkulleri

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele kapsamında şimdiye kadar 140 vakfın kapatıldığını belirterek, bu vakıfların mallarından gelir getirici nitelikteki bin 512 gayrimenkulün kiraya verilmesi için ihaleye çıkılacağını bildirdi. Kiraya verilecek taşınmazların gelirleri, hayır işlerinde kullanılacak. 


Ertem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ ile bağı bulunduğu saptandığı için kapatılan vakıflar ve bu vakıfların mal varlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. 


FETÖ ile mücadele çerçevesinde kapatılan vakıfların güncel sayısını paylaşan Ertem,"Halihazırda 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle 122, 689 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile de 18 olmak üzere toplam 140 vakıf kapatıldı." dedi. 


 Ertem, FETÖ ile ilişkili olduğu tespit edilen ve bu nedenle kapatılan kurum ve kuruluşların her türlü mal varlığı, alacak ve haklarının belge ve evrak ilgisine göre Hazine...