29 / 03 / 2024

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Kimin

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Kimin

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Kimin Haberi

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Kimin

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Gökhan Fettahoğlu tarafından kuruldu. 



Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Bahçelievler Mh.F.Çakmak Cd. N.53 A...