25 / 04 / 2024

finans merkezi konut projeleri

finans merkezi konut projeleri

Ağaoğlu Finans Merkezi Projesi kapsamında yer alan konut ve ofislerin satışları 2014'te başlayacak. Projenin hafriyat çalışmaları ise yılbaşında başlıyor...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

İstanbul Finans Merkezi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin tasfiye edildiğini açıkladı...

İstanbul Finans Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Finans Merkezi ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

İstanbul Finans Merkezi 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Finans Merkezi projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi konut alanı oldu!

Yaklaşık 5 milyar dolarlık bir bütçe ile hayata geçirilen  İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesinin açılış tarihi önce 2016’ya, ardından 2018’e ertelendi. 

İstanbul Finans Merkezi'nde bağımsız bölüm sayısı 1.447 odlu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde toplam bağımsız bölüm sayısı 1.447 adet oldu.

İstanbul Finans Merkezi'nin değeri yüzde 30 arttı!

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ümraniye'de inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin değerini açıkladı. KAP'ta yayınlanan açıklamaya göre değer 2 milyar 687 milyon TL olarak belirlendi.

Sinpaş Palas ile İstanbul Finans Merkezi'ne 1600 konut geliyor!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

Emlak Konut İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı.

finans merkezi konut projeleri Haberi

finans merkezi konut projeleri



Ağaoğlu İnşaat Anadolu Yakası’nda ihalesini kazandığı Finans Merkezi’nde yeni projesine hazırlanıyor.  Ağaoğlu Finans Merkezi projesinin hafriyat çalışmalarına 2013 yılının ilk ayında başlanacak. 500 günde bitirilmesi öngörülen ancak 365 günde bitirileceği bildirilen hafriyat 8.5 milyon metreküp alana ayrıldı. 


Minimum 1 milyar 460 milyon TL gelir taahhüdü öngörüldüğünü, Uluslararası Finans Merkezi’ndeki  projede ortak alan 480 bin metrekare, inşaat alanı 833 bin metrekare olarak belirlendi. 


2014 yılında konut ve ofis kısımlarının satışa çıkacağı Ağaoğlu Finans Merkezi Projesi kapsamında konut ve ofis alanlarının satışıyla da toplamda 2.040.000.000 TL’lik bir ciro gerçekleştirilecek. 


Ataşehir Finans Merkezi Projesi 4 bölüm halinde yükselecek. 3. bölüm rezidans dairelere, ofis kısmına, ticari alana ve konferans salonuna ayrılacak. 


2016 yılının ilk yarısında teslim edilmesi planlanan Ağaoğlu Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2023 yılına kadar Türkiye’nin...