19 / 04 / 2024

finansbank gayrımenkul

finansbank gayrımenkul

Finansbank A.Ş Adıyaman, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul, Edirne, İzmir, Malatya, Mersin, Muğla ve Yalova'da bulunan 38 adet gayrimenkulü satmak için ihale açtı.

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Pera GYO yeni ihraç edilecek payları satın alacak!

Pera GYO'nun alacaklı durumda olan hissedarı Ardus Gayrımenkul Yatırımları AŞ'nin ("Ardus") satılmayan yeni ihraç edilecek payların satın alınmasını taahhüdünü talep ettiği şeklinde yorumlanabileceği değerlendirildi.

Martı Grubu'ndan kredi yapılandırması açıklaması!

Martı Grubu halka açık şirketleri Martı Otel İşletmeleri A.Ş ve Martı Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ile Denizbank A.Ş arasında mevcut kredilerin yapılandırılmasıyla ilgili protokol görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı...

finansbank gayrımenkul Haberi

finansbank gayrımenkul
Finansbank A.Ş tarafından Adıyaman'ın Yarmakaya Köyü'nde bulunan 9 bin 400 metrekare arsada 2 bin metrekare un fabrikası ve makineleri, Ankara Dodurga'da 88 bin 250 metrekare arsa, Mamak'da 85 ve 145 metrekare meskenler, Keçiören'de 105 metrekare mesken, Antalya Alanya'da 25 metrekare işyeri ve 155 metrekare dubleks meskenler, Balıkesir Bandırma'da 85 ve 105 metrekare meskenler, Balıkesir merkezde 85 metrekarelik iki adet mesken, Çanakkale merkezde 105 metrekarelik mesken, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 750metrekarelik iş yeri ve 4 meskenli bina, Büyükçekmece'de 80 metrekarelik iş yeri, Silivri'de 40 metrekarelik işyeri, Edirne Lalepaşa'da 2 adet tarla, merkezde 12 adet mesken, İzmir Konak'da 37 metrekarelik büro, Menemen'de 100 metrekarelik mesken, Malatya Koluncak'da tarla, Mersin Toroslar'da 264 metrekare işyeri, Muğla Marmaris'de 80 metrekare dubleks mesken ve Yalova Çiftlikköy'de bulunan...