29 / 03 / 2024

Fırat Sezginsoy

Fırat Sezginsoy

Türkiye genelinde konut satışlarının hızlandığını belirten Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Kurucu Ortağı Fırat Sezginsoy, yaz aylarında görece durağan geçecek olan satışların yaz sonu itibariyle yine hızlı bir yükselişe geçeceğini kaydetti.

Anadolu şehirlerinde markalı konut talebi büyüyor!

Bu şehirlerde özellikle ulusal bilinirliği yüksek markalı konut geliştiricilerine daha yoğun bir talep olduğunu kaydeden Fırat Sezginsoy, peşinatsız sunulan cazip ödeme koşullarının da kullanıcıya ve yatırımcıya önemli bir avantaj sağladığını söylüyor.

2. el konut piyasası sezonu başladı!

Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Kurucu Ortağı Sezginsoy, ilk el satışlarda sezon sona ererken, 2. el konut piyasası sezonunun başladığını söyledi. Sezginsoy, Mayıs, Eylül ve Ekim aylarında 2. el satışların hızlanmasını beklediklerini kaydetti.

Müteahhitlere yüzde 50 maliyet avantajı!

Satış ve pazarlamada yenilikçi çözümler, konut projesi geliştiricilerinin satışlarını hızlandırırken maliyetlerini düşürüyor. Yenilikçi danışmanlık firmaları, maliyetleri yüzde 30 ila yüzde 50 arasında düşürebiliyor.

Gayrimenkul satışlarını artırmak için farklı kampanyalara ihtiyaç var!

Gayrimenkul piyasasında en çok C segmenti konuta ihtiyaç olduğunu kaydeden Prime Property Gayrimenkul Danışmanlık kurucu ortağı Fırat Sezginsoy, ancak yükselen maliyet ve piyasa koşulları nedeniyle yeni projelerin C segmentine hitap etmediğini belirtti.

Şimdi konut almanın tam zamanı!

Kredi faizlerinin düşüklüğü ve uygun ödeme koşulları ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara büyük bir fırsat sağlıyor. Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Ortaklarından Fırat Sezginsoy, koşullar göz önüne alındığında konut almanın tam zamanı olduğunun altını çiziyor.

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

Ak Fırat Nalburiye Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Nalburiye Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tufan Çınar tarafından kuruldu.

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fırat İnal İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Fırat İnal İnşaat Emlak Limited Şirketi Fırat İnal tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynal Fırat tarafından kuruldu.

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Ağrı Fırat Mahallesi'ndeki dönüşümün 2. etabı başlıyor!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, düzenlediği basın toplantısında Ağrı'nın Fırat Mahallesi'nde başlayan ve ilk etabı bitirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etap çalışmalarının devam edeceğini ve bu projeyle modern bir mahalle oluşturulacağını söyledi.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de Şehriye Çoban tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde teslimler sona eriyor!

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamında C2-14, C2-15, C2-16 ve C2-17 bloklarda satılan konutların son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. etap konut teslimleri sona eriyor!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 10 peşinat yatırılarak daire sahibi olunabiliyor.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

Fırat Sezginsoy Haberi

Fırat Sezginsoy

Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Kurucu Ortağı Fırat Sezginsoy, Mayıs ayında Türkiye genelinde 114.800 konutun satıldığını, 2016 yılı Mayıs ayına kıyasla artışın %6,4 olarak gerçekleştiğini kaydetti. Mayıs ayı itibariyle yaklaşık olarak her beş konuttan birinin İstanbul’da satıldığını ifade eden Sezginsoy, toplam satışlar içinde İstanbul’un payının %18,8 olarak gerçekleştiğini belirtti. Sezginsoy, Ankara ve İzmir’deki konut satışları da dahil edildiğinde, en büyük ilk üç şehrin toplam satışlar içindeki payının %34,5’e ulaştığını ifade etti. 


İlk el satışlarda yüksek artış

Mayıs ayında gerçekleşen 114.800 konutun yaklaşık %50’sine karşılık gelen 56.043 konutun ilk el satışlar olduğuna dikkat çeken Sezginsoy, ilk el satışlardaki artışın bir önceki yıla kıyasla oranının %14,4 olduğunu vurguladı. Sezginsoy, ilk el satışlarda İstanbul’un %20, Van’ın da yaklaşık olarak %20 paya sahip olduğunu, Ankara’nın ise...