19 / 04 / 2024

Folkart Time 2 İzmir satış ofisi

Folkart Time 2 İzmir satış ofisi

İzmir Bornova'da yükselen Folkart Time projesinin 750 konutluk yeni etabı yakında başlıyor. Folkart Time 2 projesinde 750 konut ve 17 üniteden oluşan ticaret merkezi olacak...

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Folkart Nova geliyor! Yeni proje!

Folkart Nova projesi için düğmeye basıldı. Folkart Vega projesine komşu konumda yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilecek.

Folkart Line'da 2+1'ler 449 bin TL'ye!

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi 422 adet bağımsız birim oluşuyor. Projede bulunan 2+1'ler 449 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Folkart Time'da son 15 ofis satışta! 

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi 2020!

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor..

Folkart'tan Urla Bademler'de 180 villalık proje!

Folkart, Urla Bademler'de satın aldığı ve kamuoyunda 'İTOKENT 2' arazisi olarak bilinen 202 bin 861 metrekarelik arazide 180 villa inşa edecek.

Folkart Urla Bademler nerede?

Folkart tarafından Urla'da 200 bin metrekare büyüklükteki ‘İTOKENT 2’ arazisinde Folkart Urla Bademler projesi inşa ediliyor. Projede 180 villa yer alıyor...

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

Folkart, kamuoyunda ‘İTOKENT 2’ arazisi olarak bilinen, 200 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı satın aldı. Urla Bademler’deki arazide, “doğayla içiçe bir yaşam vadeden” yeni bir proje için, ön çalışmalarını başlattı.

Saya Grup'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek!

Bünyesinde ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektöründen Folkart, Volt Elektrik Motorları, stratejik alanlarda üretim yapan Volt Savunma ve madencilik şirketi Livamine'ı bulunduran Saya Grup Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek verdi.

Folkart'a Real Estate Stars 2019'dan 2 ödül! 

Folkart, Real Estate Stars 2019-Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödülleri’nde iki ayrı kategoride kazandığı ödül ile ‘Türkiye’nin En Fazla Konut Üreten Şirketleri’ ve ‘Türkiye’nin Adet Bazında En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri’ arasında yer aldı...

İtalya'dan Folkart Narlıdere'ye ödül!

İtalya’da düzenlenen “EcoTech Green Awards” yarışmasında, Folkart Narlıdere “Yüksek Teknolojili Kent Peyzajları” kategorisinde 2.’lik ödülünün sahibi oldu...

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Time 2 İzmir satış ofisi Haberi

Folkart Time 2 İzmir satış ofisi


Folkart Yapı, İzmir Bornova'da hayata geçirdiği Folkart Time projesinin yeni etabı için harekete geçti. 360 daire, 271 ofis, 48 dükkandan oluşan Folkart Time'ın yeni etabında 750 konut ve 17 birimden meydana gelen ticaret merkezi olacak.


Sekiz blok olarak tasarlanan Folkart Time 2 projesinde A ve D bloklar Z+26, G-F-B Bloklar Z+8,E ve C bloklar Z+5, H Blok Z+1 katlı olarak planlandı.



Aralık 2019 yılında teslimlerin yapılacağı Folkart Time 2 projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor. Projede spor alanı, açık-kapalı otopark, kreş, mescit gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


31 bin 289 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Folkart Time 2 projesi Bornova Sanayi Metro İstasyonu'na çok yakın konumda yükseliyor.



Satış ofisi adres: Kazım Dirik Mah.  Ankara  Cad. 10 Sok. No: 56

Bornova/İZMİR


Tel:...