19 / 04 / 2024

forum bornova avm yurt arazisi

forum bornova avm yurt arazisi

İzmir Bornova'da yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Forum Trabzon AVM için iskanın alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Marmara Forum AVM plansız mı kaldı?

Bakırköy'de yer alan Marmara Forum AVM’nin imar planları; istinaf mahkemesi tarafından şehircilik ilkelerine aykırı olduğu gerekçesi ile iptal edildi. İmar planı değişikliği yaparak kaçak bölümlere af getirmesi karşılığında İBB’ye verilen ve bugün ek hizmet binası olarak kullanılan yapı da plansız k

BEYMEN Club Mersin Forum AVM açıldı!

BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Port Bornova AVM'de kiralamalar devam ediyor!

16 işyeri ve farklı mekanların yer aldığı Port Bornova AVM'de kiralamalar devam ediyor. Projede ezber bozacak ve yeme-içme mekanları bulunuyor..

Forum Bornova yurt arazisi üzerine mi inşa edildi?

İzmir Bornova'da yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...

Port Bornova AVM Eylül'de açılacak!

Türkiye’nin yükselen yıldızı İzmir’in gelişen ve genç nüfusa sahip dinamik ilçesi Bornova’da kente değer katacak yeni proje “Port Bornova” Eylül ayında açılacak.

Adana Forum AVM'nin imar düzenlemesi iptal edildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi yılan hikayesine dönen Forum AVM'yle ilgili imar düzenlemesini İçişleri Bakanlığının soruşturma açılması izni vermesi üzerine iptal etti. Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri soruşturma geçirmemek için son imar düzenlemesini iptal etti.

Forum Bornova yılbaşında açık mı?

Forum Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova yılbaşında açık mı? Forum Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Coordinat Bornova projesi Forum Bornova'da tanıtıldı!

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da yapımını sürdürdüğü Coordinat Bornova projesi, alışveriş merkezlerinde açılan stantlarla geniş kitlelerle buluşuyor.

Marmara Forum AVM imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Marmara Forum AVM ve çevresindeki bir kısım alana ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

forum bornova avm yurt arazisi Haberi

forum bornova avm yurt arazisi


Yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...


Ege Üniversitesi kampusu içinde kalan İzmir Bornova'da vatandaşlara ait toplam 305 bin 236 metrekarelik alan 1960'lı yıllarda yurt yapılmak üzere rektörlük tarafından satın alındı ve kamulaştırıldı. Ege Üniversitesi Rektörlüğü, 1998 yılında öğrenci sayısının 30 bine ulaşması nedeniyle kampusun bitişiğinde bulunan devlete bağlı yurdun öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayamadığı için Milli Eğitim Bakanlığı'na başvurdu.

İZMİR'İN EN BÜYÜK MERKEZİ

2500 yatak kapasiteli yurt ve günübirlik konaklama tesisi ile bu binaların çevresinde eğitim amaçlı turistik tesis yapılması ve işletilmesi amacıyla 49 yıllığına kiraya vermek üzere ihaleye çıkıldı. İhaleyi alan Tepe İnşaat Sanayi A.Ş ile Ege Üniversitesi arasında yurt ve günü birlik tesis yapmak üzere kira sözleşmesi imzalandı.

Ancak arazi kamulaştırma amacı doğrultusunda kullanılmadı. Arazi ticari...