18 / 04 / 2024

fsm köprüsü açılış

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün!

Türkiye bugün 107 sene önceki Çanakkale kahramanlarını anarken, bölgeye büyük katkılarda bulunacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü de bugün hizmete açılıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü yarın açılıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı törenle yapılacak. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgeye olan talebi katladı!

2017 yılında temelleri atılan 1915 Çanakkale Köprüsü açılış için gün sayıyor. Hayata geçirilen mega projeyle bölgeye olan talep de katlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihi değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihinin değiştiğini açıkladı. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, simgelerin köprüsü olarak nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

1915 Çanakkale Köprüsü 26 Şubat'ta açılıyor! Büyük gün geldi!

Türkiye'de hayata geçirilmesi planlanan mega proje olan ve 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılmış olan simgelerin köprüsü şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılışın 26 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması hedefleniyor.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Elazığ Kömürhan Köprüsü açıldı!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

fsm köprüsü açılış Haberi

fsm köprüsü açılış

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...