29 / 03 / 2024

Ft Mira İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ft Mira İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ft Mira İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Gültekin tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Mira İstanbul İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mira İstanbul İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fadel Balvı tarafından kuruldu.

Aden Mira İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aden Mira İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Hüseyin Aydoğan tarafından kuruldu.

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu.

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Daş Durmuş tarafından kuruldu.

Miraç-Yol Altyapı Üstyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miraç-Yol Altyapı Üstyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Okçu tarafından kuruldu.

Kurt İnşaat Mira Park'ta her katta tek daire avantajı!

Kurt İnşaat imzasıyla Gaziantep'te hayata geçirilen Mira Park projesinde her katta tek daire avantajı sunuluyor.

Miraç Metal Elektrik İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Miraç Metal Elektrik İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Ticaret Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Arslan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mira Yapı Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mira Yapı Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Fatma Müftüoğlu vafat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Zafer Müftüoğlu'nun annesi Av. Fatma Müftüoğlu vafat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Mira Group İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Group İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ljına Tarabıchı tarafından kuruldu. 

Ft Falez Yapı Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ft Falez Yapı Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Atil Tapı tarafından kuruldu.

Ft Mira İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ft Mira İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Ft Mira İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Fatih Gültekin tarafından kuruldu. 


Ft Mira İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gerek yerli ve gerek yabancı, gerçek ve tüzel kişilerle ortaklık yapabilir, şirket kurabilir, kurulmuş şirketlere iştirak edebilir ve aracılık yapmamak koşuluyla, onların paylarını ve hisse senetlerini alıp-satabilir, Şirketin amaç ve konusuna ulaşabilmesi için gerekli her nevi taşınır ve taşınmaz mallar alabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, taşınmaz üzerinde irtifak ve intifa ve sükna hakları tesis edebilir veya ettirebilir, bunları devren alabilir veyadevir edebilir, taşınmaz mallar üzerinde ipotek tesis edebilir, depo ve satış mağazaları açabilir, icabında inşa eder, sanayi ve ticari yatırımları yapabilir..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Ft Mira İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi...