19 / 04 / 2024

Fulya Zenginer evi

Fulya Zenginer evi

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Fulya Zenginer gayrimenkule yatırım yapıyor!

‘Seni Kimler Aldı’ dizisinin Zehra'sı oyuncu Fulya Zenginer, hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Zenginer, annesine bir ev aldığını, kendisine de ev almak , istediğini söyledi.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Fulya Zenginer arsa payını vermeyen anneannesine dava açacak!

Arsa satışı için anneannesine vekalet veren, arsası satılmasına rağmen hakkını alamayan oyuncu Fulya Zenginer, anneannesine dava açacak.

Arsasını satmak isteyen Fulya Zenginer anneannesi tarafından dolandırıldı!

Oyuncu Fulya Zenginer arsa satışı için anneannesine vekalet verdi. Arsayı satan anneanne arsanın satılmadığını söyleyerek Zenginer'i dolandırdı. 

Fulya Zenginer 1.5 milyon TL’ye ev aldı!

Fulya Zenginer, annesini rahat ettirmek için 1.5 milyon TL’ye ev aldı ve dekorasyon için 150 bin TL harcadı.

Fulya Zenginer gayrimenkule yatırım yapıyor!

‘Seni Kimler Aldı’ dizisinin Zehra'sı oyuncu Fulya Zenginer, hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Zenginer, annesine bir ev aldığını, kendisine de ev almak , istediğini söyledi.

İşte Aylin Coşkun'un Fulya'daki lüks evi!

Şarkıcı Aylin Coşkun, Beşiktaş Fulya'daki evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Ailesiyle birlikte lüks bir rezidansta yaşayan Coşkun'un evi gösterişli mobilyalarla dekore edilmiş.

Göğüş Yapı Trend Fulya 55'de 280 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Gökyüzü gözlem evi, fitness center, guest room, yüzme havuzu ve yoga salonu gibi sosyal imkanlara sahip Göğüş Yapı Trend Fulya 55 projesinde fiyatlar 280 bin dolardan başlıyor.

Wilma Elles 350 bin dolara Trend Fulya 101'den daire satın aldı!

Wilma Elles Beşiktaş’ta ‘Trend Fulya 101’ adlı konut projesinden ev satın aldı. Evin 350 bin dolar olduğunu söyleyen Elles, “Bu evi yatırım amaçlı aldım, kiraya vereceğim” dedi...

Süphan Dağı'nda dağ evi kış turizminde ilk olacak!

Adilcevaz Kaymakamı Ahmet Dilsiz, ilçenin sınırlarında bulunan ve Türkiye 'nin ikinci yüksek dağı olan Süphan 'da dağ evi yapılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Dilsiz, Süphan 'da yapılacak olan dağ evi projesi çalışmalarının yürütüldüğünü aç

Malatya'daki Battal Gazi'nin evi restore edilecek!

8. yüzyılda Malatya 'nın Battalgazi ilçesinde doğduğu bilinen halk  kahramanı Battal Gazi 'nin Malatya 'nın Battalgazi  ilçesinde yer alan 'Battal Gazi'nin evi restore  ediliyor

Fulya Terrace, Setenay Özbek 'in sergisine ev sahibi oldu!

İnsanların refahları, mutlulukları, rahatları için ‘doğru yaşam alanları inşa etmeyi ' birincil amaç edinen İnanlar, mimarinin kültürleri etkilediğinin bilinci ve sorumluluğuyla hareket ederek Terrace Fulya 'daki satış ofisini sanata açıyor

Jack Nicholson 'un Hollywood'daki evi yandı!

Oscar ödüllü aktör Jack Nicholson 'un Hollywood Tepeleri 'nde bulunan evi yandı. Evde bulunan ve yangına uykusunda yakalanan aktör William Tynan dumanları fark eder etmez kendini dışarı attı

Bayrampaşa'ya Bulgaristan'dan erkek sığınma evi talebi!

Balkan belediyeleri ile sıkı ilişki içinde olan Bayrampaşa Belediyesi Bulgaristan 'dan gelen 'erkek sığınma evi' talebi karşısında şaşkına döndü. Kırcaali Belediyesi 'nden talebe ilişkin ek bilgi istedi

Fulya Zenginer evi Haberi

Fulya Zenginer evi

Kuntay Tarık Evren, hamile eşine Fulya Zenginer’e bebek hediyesi olarak Milano’dan ev aldı. Milliyet'te yer alan habere göre; beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer’e, Kuntay Tarık Evren’den bebek hediyesi geldi. 

Grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren, dört ay sonra doğacak erkek çocuğu için ünlü oyuncu Fulya Zenginer'e, İtalya’nın Milano şehrinden ev aldı.

Ünlü çift, yaz mevsiminde Milano'da, hem tatil yapıp hemde tarihi mekanları gezecek.

Ünlü çift, ayrıca yılbaşında Kadıköy’deki ofislerinde verdiği partide, davetlilerden PCR testi istedi. 15 kişinin katılım sağladığı eğlenceye, test sonucu pozitif çıkan yedi kişi katılamadı. Zenginer, hamileliliği sebebiyle davetlilerden parti günü test yaptırmasını istedi.

Fulya Zenginer gayrimenkule yatırım...