18 / 04 / 2024

G Marin Managed by Divan nerede

G Marin Managed by Divan nerede

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin Managed by Divan'da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Mar Yapı tarafından inşa edilen G Marin Managed by Divan projesi GYODER kampanyası kapsamında. Kampanya dahilinde 60 ay sıfır faiz imkanıyla alıcılarla buluşuyor.

G Marin by Divan projesinde daireler 95 bin TL'den başlıyor!

Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunan G Marib by Divan projesinde konut fiyatları 95 bin TL'den başlıyor. Proje Bayramoğlu'nda yükseliyor.

G Marin Bayramoğlu projesinde yüzde 5 peşinatla!

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan G Marin managed by Divan Bayramoğlu projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

G Marin Managed by Divan'da 89 bin TL'ye stüdyo!

İstanbul Anadolu yakası Bayramoğlu'nda konumlandırılan G Marin Managed by Divan projesinde stüdyo daireler 89 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Mar Yapı tarafından inşa ediliyor.

G Marin Managed by Divan'da taksitler 1 yıl erteleniyor!

Stüdyo. 1+1 ve 2+1 konutlara yer verilen projede, satışı yapılan evlerin tapusu hemen verilerek teslim edilirken, taksitler bir yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanına 13 dakika mesafede yer alıyor...

G Marin Managed by Divan'da 204 bin TL'ye 2+1!

G Marin Managed by Divan projesinde stüdyo,2 oda 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 3 oda 1 salon daireler 204 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

G Marin Managed by Divan'da 1+1 daireler 150 bin TL'ye!

G Marin Managed by Divan'da daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede 1+1 daireler 150 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

G Marin'de ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

G Marin Managed by Divan'da satışı yapılan evlerin tapusu hemen verilerek teslim edilirken, 89 Bin TL'den başlayan fiyatlar, 60 ay 0,69'dan başlayan faiz oranları, taksitleri bir yıl sonra ödemeye başlama imkanıyla yatırım fırsatı sunuluyor.

G Marin Managed by Divan’da ev alın, ödemeye bir yıl sonra başlayın!

Bayramoğlu’nun en güzel noktasında yer alan G Marin Managed by Divan, 89 bin TL’den başlayan fiyatları ve 0,69’dan başlayan faiz oranlarıyla konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

G Marin Managed by Divan'ın birinci etabında yaşam başladı!

Marmaray'a üç dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika, D 100 karayoluna beş dakika mesafede bulanan proje, Bayramoğlu koyuna yapılması planlanan marina ile de son derece canlı ve yaşayan bir proje olarak öne çıkacak.

G Marin managed by Divan Ekim'de teslim! Metrekaresi 1.850 lira!

Mar yapı ve Divan Grubu, Güneşli’de hayata geçirilen G Plus at Divan Residence’dan sonra şimdi de Bayramoğlu’nda gerçekleştirilen G Marin projesi için yeni bir işbirliğine imza attı. G Marin managed by Divan 2013 Ekim'de teslim ediliyor...

G Marin Managed by Divan'da metrekaresi 1.850 liraya!

Girdiği bölgeye değer katan Mar Yapı, marinası ile ünlü Kalamış’a rakip olarak gösterilen Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği G Marin projesini lansman öncesinde ilk kez Boat Show ziyaretçilerine tanıtıyor...

G Marin Managed by Divan nerede?

G Marin Managed by Divan nerede sorusuna Kocaeli Darıca Bayramoğlu yanıtını verebiliriz, 25 Eylül 'de satışa çıkacak olan G Marin Managed by Divan teslim tarihi Nisan 2014 olarak belirlendi.

G Marin Managed by Divan projesi 25 Eylül'de görücüye çıkıyor!

G Marin Managed by Divan projesi G Marin projesinin ikinci etabı olarak yaşama geçiriliyor, proje kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

G Marin'de 0,64 faiz oranı ve 155 bin TL'den başlayan fırsatla ev sahibi olma fırsatı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk kazandıran ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde, 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeli sınırlı sayıdaki son daireler, 155 bin TL fiyatlarla ve dubleks dairelere de 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Trabzon Marin City inşaatında son durum!

Trabzon Marin City Projesi ile ilgili olarak, Özgün Gıda tarafından gönderilen, inşaatların gelişim süreciyle ilgili raporu yayınlandı...

Casa Marin Urla Otel projesi geliyor!

Casa Marin Urla Otel projesi, İzmir Urla'ya bağlı Güvendik Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Otel, 3 yıldızlı olarak yükselecek..

G Marin'de son daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Mar Yapı, ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Projede sınırlı sayıdaki daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor..

Çeşme Mi'Marin Ayayorgi teslim tarihi!

Çeşme Mi'Marin Ayayorgi teslim tarihi 2019 yılının yazı olarak belirtiliyor. Ayayorgi projesinde daireler deniz manzarasını görüyor.

Bayramoğlu G Marin 162 bin liraya!

Bayramoğlu'ndaki G Marin Managed by Divan projesi, peşinatsız ve 60 ay sıfır faizle satılıyor. Proje kapsamında 120 aya kadar yüzde 0,49 ve 240 aya kadar yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor.

G Marin Managed by Divan'da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Mar Yapı tarafından inşa edilen G Marin Managed by Divan projesi GYODER kampanyası kapsamında. Kampanya dahilinde 60 ay sıfır faiz imkanıyla alıcılarla buluşuyor.

Mar Yapı, 2017’yi üç yeni projeyle karşılıyor!

Tasarımı öne çıkaran projeleriyle Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı, Basın Ekspres’teki projeleriyle ve Bayramoğlu’nda oturuma hazır G Marin’le konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

G Marin Managed by Divan projesine özel 3 ayrı ödeme planı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk getiren ve hemen teslim avantajını sağlayan G Marin Managed by Divan projesi, gayrimenkul alıcılarına birbirinden cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

G-Marin Bayramoğlu ödeme kampanyası!

G-Marin Bayramoğlu projesinde daire fiyatları 146 bin TL'den başlıyor. G-Marin Bayramoğlu'nda daireler hemen teslim ediliyor...

G Marin Managed by Divan nerede Haberi

G Marin Managed by Divan nerede

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesinde kampanya yaptı. Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, projede yer alan son 14 daire yüzde 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeye başlama imkanıyla 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede dublex daireler 260 bin TL'den başlıyor. Yatay mimarisi, geniş yeşil alanları ve sosyal tesisleriyle proje toplam 556 daireden oluşuyor.