23 / 04 / 2024

Galatasaray Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı

Galatasaray Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nıda sarı-kırmızılı kulübün mali bağımsızlığını sağlamak için çalıştıklarını belirtti. İşte detaylar..

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Altın fiyatlarıyla ilgili olağanüstü bir gelişme yaşandı! Elinde altını olanlar tam bu kadara zıplayacak!

Altın fiyatlarında olağanüstü bir gelişme yaşandı! Küresel merkez bankalarının faiz artırımına gitmesiyle altın düşüşe geçti. Ancak uzmanlara göre, önümüzdeki dönemde altın piyasası büyük bir yükseliş yaşayacak. İşte ayrıntılar...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max olağanüstü fiyat etiketiyle BİM`de satışta! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden BİM, son anda sevindirici bir haber verdi. Üretimi durdurulan iPhone 13 Pro Max şimdi BİM'de olağanüstü fiyatıyla! İşte 24 Şubat 2023 itibarıyla iPhone 13 Pro Max özellikleri ve fiyat listesi…

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.

İSKİ zam gündemiyle olağanüstü toplanacak!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin merakla beklenen 1. Olağanüstü Genel Kurulu, 16 Şubat 2022 tarihinde zam gündemiyle toplanıyor.

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Haberi

Galatasaray Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde devam eden Galatasaray Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan Dursun Özbek, "Elbette hizmette yorulanlar olacaktır ama hiçbir zaman pes etmeyeceğim ve Galatasaray'a hizmette hiçbir zaman geri durmayacağım." dedi.


Kulübün mali bağımsızlığının büyük önemi olduğunu aktaran Özbek, "Altyapı sorunlarını çözmek ve yeni gelir modelleri üretmek zorundayız. Çünkü futbol ekonomisi çok büyük seviyeye geldi. İdari mükemmelliği ve sportif başarıyı birlikte düşünmemiz lazım. Yaptığımız iyi işler zaten görevimiz. Hatalarımızı da tenkitlerinizle düzelteceğiz." diye konuştu.


- "Gördüğünüz, Türk Telekom Arena'nın tapusudur"


Konuşmasını görsellerle de destekleyen Dursun Özbek, barkovizyona bir tapu senedinin resmini yansıtarak, "Şu anda ekranda gördüğünüz, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın tapusudur efendim. Bir gün önce aldık." ifadelerini kullandı.


Bu esnada katılımcıların büyük alkışını alan Özbek,...