25 / 04 / 2024

galatasaray yeni mabedi

galatasaray yeni mabedi

Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapıldı. Başkan Dursun Özbek yeni projeleri tanıttı. Galatasaray'ın Riva arazisi için Emlak Konut'un yapmış olduğu proje çalışmasının ilk görselleri yayınlandı. İşte ilk görseller...

Galatasaray’dan deprem bölgesine 300 yeni konut müjdesi!

Galatasaray’ın deprem bölgesine 300 konut inşa edileceği öğrenildi. Konutların 100’ü Hatay’a, 100’ü Adıyaman’a ve 100’ü de Kahramanmaraş’a yapılacak.

Galatasaray yeni sezon forma fiyatları: Icardi forması kaç TL?

Galatasaray yeni sezon forma fiyatları araştırılmaya devam ediyor. İşte Galatasaray 2023/2024 yeni sezon forma fiyatları...

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!

Galatasaray Mart ayında hukuk mücadelesini kazandığı Kemerburgaz'daki arazi madencilik firması tarafından tahliye edilmişti. Sarı-kırmızıların yeni arazisine baskın düzenlendi.

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesislerinde çalışmalar başlıyor!

Galatasaray Spor Kulübü'ne Kemerburgaz'da tahsis edilen arazide yeni tesis için inşaat çalışmaları kısa zaman içerisinde başlıyor. 

Galatasaray'a Kemerburgaz'da yeni tesis!

Enerji Bakanlığı’nın ruhsatını iptal ettiği Kemerburgaz'daki madencilik firması, Galatasaray'ın arazisinden tahliye edildi. Araziye sarı-kırmızılı bayrak asıldı. Bu gelişmeyle; Galatasaray’ın bazı tesislerinin Kemerburgaz’a taşınacağı görüldü. 

Galatasaray'a Kemerburgaz müjdesi!

Galatasaray yönetiminin yoğun mesai harcadığı Kemerburgaz’daki arazi ile alakalı dün iyi haber geldi. Galatasaray'ın yeni kamp tesislerini kurmasının önündeki en önemli engel ortadan kalktı...

Galatasaray ile Emlak Konut arasında yeni anlaşma!

Galatasaray Kulübü, Emlak Konut GYO ile yeniden anlaştı. Başkan Mustafa Cengiz, yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

galatasaray yeni mabedi Haberi

galatasaray yeni mabedi

Galatasaray'ın yıllık olağan mali genel kurulunda Başkan Dursun Özbek yeni projeleri tanıttı.


Dursun Özbek, Türk Telekom Arena’nın tapusunun 1 gün önce alındığını söyleyerek tapuyu üyelere gösterdi.






Riva arazisi için Emlak Konut'un yapmış olduğu proje çalışması:







İşte Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue projesi!


Özbek ayrıca otel inşaatının son durumu ile ilgili bilgiler de verdi


TT Arena'nın yanında bulunan araziye ise yapılacak kapalı spor salonunun proje görselleri de genel kurul üyelerine gösterildi