25 / 04 / 2024

gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran

gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran

İlk defa bir kadın gayrimenkul danışmanı olarak Dünya Birinciliği Ödülü’nü alan Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörde başarının sırrını verdi.

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bashar Alammar ve Saad Alsulıman tarafından kuruldu.

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 20  bin TL sermaye bedeli  ile Zaın Sulıman tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa tarafından gerçekleşen 16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek. 

Gayrimenkul 2021'de de yıldız olabilir!

2020 yılında ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul sektörü bu özelliğini 2021'de de koruyabilir. Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul en güvenli yatırım araçlarından biri olarak yatırımcısını sevindirmeye devam edecek yorumunda bulundu. 

Kiracılar desteklerden memnun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan destekler, kiracıları ve mülk sahiplerini sevindirdi. Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, düzenlemenin pandemi sürecinde zorluk yaşayan kiracılara can suyu olacağını söyledi.

Pallturk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pallturk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nawar Sulaıman tarafından kuruldu.

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Fırat Danışman tarafından kuruldu.

Beykoz'da gayrimenkul danışmanını öldürten emlakçı davasında şüpheliler tutuklandı!

Beykoz'da gayrimenkul danışmanlığı yapan Selçuk Özdemir'in (47) alacak verecek meselesi olduğu emlakçı tarafından öldürtülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran Haberi

gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran

İlk defa bir kadın gayrimenkul danışmanı olarak Dünya Birinciliği Ödülü’nü alan Evrim Kırmızıtaş Başaran hemcinslerine örnek bir iş kadını olarak özverili çalışmalarının karşılığını aldığını belirterek iş hayatındaki başarılı kimliğini hayatın her alanına taşımanın önemine dikkat çekiyor.


Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran'ın zarif ve güzel eşi kendi yaşamında bir rekor kırarak birçok kadına örnek oluyor.


İleride çocuklarına başarılı bir anne portresi hediye etmek istediğini özellikle vurgulayan Kırmızıtaş “ Çocuklarıma bir anne olarak her daim örnek olmam gerekiyor. Elde ettiğim başarılar biliyorum ki onları ileride gururlandıracak. Bu yüzden adımı çalıştığım emlak şirketinde dünya birincisi olarak görmek beni ayrıca mutlu edip yeni başarılara yelken açmak için motive ediyor “ dedi.


Hayatta en büyük zenginliğin mutlu bir aileye sahip olmak olduğuna her...