18 / 04 / 2024

gayrimenkul danışmanı

gayrimenkul danışmanı

Emlakçılık terimi ilk zamanlardan günümüze oldukça değişti. Böylece emlakçıların yaptıkları işler de değişti. Mülk alım-satımı dijital ve teknolojik çağa ayak uydurarak, aracı ve komisyoncu gibi terimlerden sıyrılarak gayrimenkul danışmanlığı ismini aldı. Peki gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bashar Alammar ve Saad Alsulıman tarafından kuruldu.

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 20  bin TL sermaye bedeli  ile Zaın Sulıman tarafından kuruldu.

16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa tarafından gerçekleşen 16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek. 

Pallturk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pallturk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nawar Sulaıman tarafından kuruldu.

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Fırat Danışman tarafından kuruldu.

Beykoz'da gayrimenkul danışmanını öldürten emlakçı davasında şüpheliler tutuklandı!

Beykoz'da gayrimenkul danışmanlığı yapan Selçuk Özdemir'in (47) alacak verecek meselesi olduğu emlakçı tarafından öldürtülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Emlak danışmanı ne iş yapar?

Etimesgut Emlak Müşavirliği Dernek Başkanı Hakan Akçam, gayrimenkul alırken vatandaşların iyi bir emlak danışmanı ile çalışmalarının önemli olduğunu belirtti...

Gayrimenkul danışmanları Kovid-19 sürecinde nasıl hareket etmeli?

Koronavirüs salgını sürecinde gayrimenkul danışmanları nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem, "Konfor alanınızın dışına çıkın, fark yaratın" dedi...

RE/MAX Türkiye 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı!

RE/MAX Türkiye, Nisan ayında 160 kişiyi bünyesine katarak toplamda 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı.

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

gayrimenkul danışmanı Haberi

gayrimenkul danışmanı

Mülk alım-satımı dijital ve teknolojik çağa ayak uydurarak, aracı ve komisyoncu gibi terimlerden sıyrılarak gayrimenkul danışmanlığı ismini aldı. Peki gayrimenkul danışmanlığı nedir? Gayrimenkul danışmanı ne yapar? 

Ses Gazetesi köşe yazarı Eylem Yıldırım Kaykısız, bugünkü köşesinde gayrimenkul danışmanının müşterileri için neler yaptığını kaleme aldı.

İşte Eylem Yıldırım Kaykısız'ın 'Gayrimenkul Danışmanı sizin için ne yapar?' başlıklı yazısı...

Uzun yıllardır süregelen alışkanlıklarımız her konuda olduğu gibi mülk alım-satımında da hızlı bir şekilde dijital ve teknolojik çağa ayak uydurarak, aracı ve komisyoncu gibi terimlerden hızlıca sıyrılıp gayrimenkul danışmanlığı adını almıştır. Bu süreçte ki hızlı değişimin evreleri günümüzde mesleki uzmanlaşmaya kadar gelip dayandı ise de gelişim ve yenilikler son sürat devam etmektedir.

Emlakçılık mesleğini yapanlar, daha önceleri ev, arazi, tarla, bağ ve bahçe konularına hakim, kimin hangi gayrimenkulü alabilecek bütçeye...