18 / 04 / 2024

gayrimenkul fiyatları

gayrimenkul fiyatları

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, 2022'de gayrimenkul sektörüne olan talebin artacağını belirtti.  Güleroğlu, özellikle ikinci el konut ve arazilerde hareketlilik olacağını ifade etti.

Gayrimenkul fiyatlarında artış bekleniyor!

REIDIN tarafından 2018'in üçüncü çeyreği için hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeksi verilerini açıkladı. Verilere göre, gayrimenkul fiyatlarında fiyat artış beklentisi yüzde 4 yükseldi.

Deneyimsiz müteahhitler inşaat stoklarını arttırıyor!

Adania Gayrimenkul Yatırım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Son, Türkiye'deki konut ve müteahitlik sektörünü değerlendirdi. Son, Türkiye’de tüm Avrupa’nın yaklaşık 10 katı kadar müteahhit bulunduğunu belirtti.

İtalyanlar 6 saatte villa yaptı!

İtalyan şirket 3 bin 300 dolar maliyetli ve 6 saat içinde inşa edilebilen katlanır ev yaptı.

Gayrimenkul fiyatları artacak mı?

Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi değeri, 2017 yılı 3. çeyrekte, geçen çeyrek döneme göre yüzde 3 azalışla 109.0 (Kısmen İyimser) olarak ölçülmüştür.

Emlak sektörü darbe girişimi sonrası yükseldi!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya, bugünkü yazısında emlak sektörünün darbe girişimi sonrası tepkilerini ve yükselişini anlattı. İşte o haber...

Özen Kuzu: Gayrimenkul fiyatlarında artış olacak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kuzu: "Bundan sonra fiyatlarda artış başlayacak ve her firma kendi projesi bazında bir yükselişe gidecektir. Çünkü yaklaşık 2 yıldır dövizdeki yükselişi kendimiz finanse ederek artışı öteledik" dedi.

Gaziantep'te 134.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'in 4 Mahallesi'nde yer alan 14 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale edilecek arsaların bedeli 134 milyon 388 bin 666 TL olarak belirlendi.

Dev projeler Yalova ve Çanakkale'deki gayrimenkul fiyatlarını artırdı!

Son verilere göre konut fiyatlarının en çok arttığı iller Yalova ve Çanakkale oldu. Uzmanlara göre Körfez Geçiş Projesi ve Çanakkale Boğazı Köprü Geçiş Projesi bu illere yakın gayrimenkul fiyatlarını fırlattı.

Gaziantep Şehitkamil'de 3.1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep 13. İcra Dairesi, Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi'ndeki 9 gayrimenkulü satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek taşınmazların satış bedeli 3 milyon 102 bin TL olarak belirlendi.

Gayrimenkul fiyatlarının yükselmemesi için işbirliği yapılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki arsa ve ev fiyatlarının daha fazla yükselmemesi için Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin işbirliği yapması gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul fiyatları artmadan yatırımcılar ev almalı!

Gerek dövizdeki artış gerekse seçimlerin ardından oluşan güven ortamı gayrimenkul fiyatlarını yüzde 30 oranında artıracak. İnşaat firmalarının temsilcileri fiyatlar artmadan yatırımcıların ev alması gerektiğini belirtti.

Gayrimenkul fiyatlarında artış beklentisi sürüyor!

Fiyat Beklenti Endeksi değerinin 100'ün üzerine çıkması fiyatlarda artış beklentisi olduğunu gösterirken, Güven Endeksinin 100'ün altına düşmesi sektöre duyulan güvenin olumsuz olduğunu gösteriyor.

Antalya'da 25.9 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Antalya İli Muratpaşa İlçesi'nde bulunan gayrimenkul Antalya 3.Sulh Mahkemesi tarafından 28 Ağustos 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arasında ihale edilecektir.

Gayrimenkul fiyatlarında artış bekleniyor!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi'ne göre 2015 yılı birinci çeyrek döneminde geçen çeyreğe göre güven yüzde 5 azalarak yüzde 93.4 ile kısmen kötümser ölçüldü.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? İşte tüm detaylar!

Gayrimenkul fiyatları, fahiş oranda arttı. Tüketicinin kiralık veya satılık konut sahip olması artık hayal oldu! Peki, fiyatlar neden yükseliyor? fiyatlarda geri dönüş bekleniyor mu? İşte tüm detaylar...

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış yeni evli çiftleri zora soktu!

Gayrimenkul fiyatlarının gün geçtikçe artması yeni evli çiftleri de zor soktu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  aileleriyle birlikte yaşamayı planlayan çiftlerin sayısında artış gözlendi.

İnşaat maliyetlerindeki artış gayrimenkul fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat maliyetlerindeki artış gayrimenkul fiyatlarına nasıl yansıyacak? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Almanya'daki gayrimenkul fiyatlarında artış hız kesmiyor!

Alman Merkez Bankası Bundesbank, Şubat ayı değerlendirmesinde tekrar gayrimenkul sektöründeki fiyat yükselişine ilgi çekti. 2020 senesinde yaşandığı gibi 2021 senesinde de emlak fiyatlarında değerinin üstünde bir yükseliş gerçekleştiği gözlemlendi.

Gayrimenkul fiyatları 2022'de artacak mı?

Gayrimenkul sektörü, pandemi kapanmalar ve konut kredisi faiz oranlarının artmasıyla beraber 2021 yılına yavaş giriş yapmıştı. Peki sektörü bu sene neler bekliyor? 2022'de gayrimenkul fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış 2022'de katlanacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2022 yılında gayrimenkul fiyatlarındaki artışın süreceğine dikkat çekti. Yazıcı, 2022'de popüler olacak ilçeleri de açıkladı...

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan artmaya devam eden konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

gayrimenkul fiyatları Haberi

gayrimenkul fiyatları

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, ekonomik dalgalanmalar, döviz mevduatındaki düzenleme ve Covid-19 sebebiyle 2022'de gayrimenkul sektörüne olan talebin artacağını söyledi. İz Gazete'den Gizem Taban'ın haberine göre; Güleroğlu, özellikle ikinci el evler, yazlık, arsa, arazi ve tarla konusunda hareketlilik yaşanacağını belirtti.

2022'NİN EN HAREKETLİ SEKTÖRÜ GAYRİMENKUL OLACAK

2022'de gayrimenkul sektörü açısından hareketli bir sene olacağını söyleyen İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, özellikle ikinci el ev, yazlık, arsa, arazi ve tarla konusunda hareketlilik olacağını belirtti. Güleroğlu, “Pandeminin halen sürmesi ve dünya genelinde vaka sayılarında artış yaşanması insanları doğa ortamı olan yerlere daha çok yöneltecektir. Dolayısıyla tarla, arsa ve araziye olan talep artacak. Öte yandan ekonomide ciddi dalgalanmalar var, döviz almak artık belli şartlara bağlandı. Dövizin 18 liraya çıktığı süreçte...