24 / 04 / 2024

gayrimenkul sektör değerlendirmesi 2017

gayrimenkul sektör değerlendirmesi 2017

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması 30 Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri BDDK'nın konut kredileri kararını değerlendirdi! Konut fiyatlarındaki artış frenlenecek

İlk konutunu alacaklara yönelik yapılan kredi düxzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gayrimenkul sektörü temsilcileri bu kararla birlikte konut fiyatlarındaki artışın frenlenebileceğini söyledi. 

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

The Economist’in araştırma birimi Economist Intelligence tarafından hazırlanan 2022 özel sayısında salgın sonrası küresel ekonomiyi hangi trendlerin yönlendireceği ve 2022 yılında hangi sektörü nelerin beklediği masaya yatırılıyor. Peki gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Gayrimenkul sektörü 2022'de hareketlenecek!

Türkiye genelinde ev fiyatları gittikçe artıyor.2022 senesinde konut kredilerinin düşüp dövizin artması gayrimenkul sektörünü büyük ölçüde etkileyecek.

IMF: Çin’de gayrimenkul sektörünün riskleri kontrol altına alınabilir!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Çin'de gayrimenkul sektöründen kaynaklanan risklerin kontrol altına alınabileceğine dikkat çekti.

Gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

İklim değişikliğinin kuraklık, seller, orman yangınları, müsilaj gibi olumsuz ve yıkıcı etkilerinin gayrimenkul sektöründeki tercihleri de etkiliyor. Peki gayrimenkul sektöründe neler değişecek? İşte ayrıntılar...

Kovid-19'la gayrimenkul sektöründe neler değişti?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü, satış ve kira fiyatları ve gelecekte sektörde yaşanabilecek değişikliklerle ilgili bir yazı kaleme aldı. 

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Gayrimenkul sektörü konsept değiştiriyor!

Pandemi ile birlikte konut tercihlerinin değiştiğini söyleyen Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, gayrimenkul sektörünün 30 yıl önceki konsepte dönüş yaptığını söyledi. 

Pandemi gayrimenkul sektörünün beklentilerini nasıl etkiledi?

ANBA Yayın Grubu genel yayın yönetmeni Mahmut Kılınç, 2020 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte Kılınç'ın o değerlendirmesi...

2021'de gayrimenkul sektöründe neler olacak?

Sektör temsilcileri gayrimenkul sektörü için 2021 öngörülerini açıkladı. Peki gayrimenkul sektörünü 2021'de neler bekliyor? İşte konut üreticilerinin ve sektör temsilcilerinin görüşleri..

Kovid-19 gayrimenkul sektörünü dijitalleştirdi!

Koronavirüsle değişen sektörler arasında gayrimenkul sektörü de yer alıyor. Artık evler sanal turlarla dolaşılırken, tapular da online olarak alınıyor.

Gayrimenkul sektöründe Yeni Taşınmaz Ticareti Sistemi önerisi!

Pandemi sürecinin yeni normal hayata geçmesiyle beraber tüm sektörler kaldığı yerden devam ediyor. En çok etkilenen sektörlerden biri olan gayrimenkul sektörü de hem sürecin normale dönmeye başlaması hem de konut faiz oranlarının düşmesiyle birlikte yeniden hareketlendi.

gayrimenkul sektör değerlendirmesi 2017 Haberi

gayrimenkul sektör değerlendirmesi 2017

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması 30 Mart 2017'de gerçekleştirilecek.


www.emlakkulisi.com editörü Tebernüş Kireçci'nin moderatörlüğünde 2013 yılından bu yana gerçekleştirilen sektör buluşmalarında sektördeki sorunlar masaya yatırılıyor. Konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getiriyor.


Anthill B Kule Kat 54'te yapılacak organizasyon sektör profesyonellerinin katılımına açık. Saat 09.00'da başlayacak organizasyon 13.00'te bitecek.


LCV: 0 212 272 00 60 Mehmet Vodina-Ufuk Bektaş-Şerife Aydın.



Konutta satış ve pazarlama buluşmaları detayı için;

Konutta satış ve pazarlama buluşmalarında geri sayım başladı!

2.Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları başladı!

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın üçüncüsü gerçekleşti!

4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın altıncısı gerçekleşti!

7. Konutta Satış ve...