28 / 03 / 2024

gayrimenkul sektörü ve istanbul konut piyasası

gayrimenkul sektörü ve istanbul konut piyasası

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde Anthill B Kule Kat:54'te gerçekleşen Konutta Satış Pazarlama Buluşmaları'nın yedincisinde konutta 2014'ün son çeyrekten beklentileri ve de hedefleri hakkında konuşuldu...

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını buluşturan, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü daha ileriye götürmeye, küresel ekonomiye, dijital dönüşüme, gayrimenkulde sosyal etki ve şehirlere değinilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, dün MIPIM Stratejik partnerliğiyle düzenlendi.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Gayrimenkul sektörü için yeni başlangıç: İmar affı!

GABORAS CEO'su Kurtuluş Altun ve Eva Değerleme Genel Müdür Cansel Şirin Yazıcı, gayrimenkul sektörü ve konut satışlarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Koronavirüs salgınının inşaat ve gayrimenkul sektörüne etkisi!

Deloitte Türkiye, “COVID-19 sonrasında Tedarik Zincirinde Kazananlar ve Kaybedenler” raporunu yayımladı. Rapora göre, İnşaat ve gayrimenkul sektörü salgından en çok etkilenen sektörler arasında yer aldı.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe toparlanma sinyalleri!

Koronavirüs sürecinde vaka sayılarının düşmesi, iyileşen hasta sayılarının yükselmesiyle sektörler normale dönmeye hazırlanıyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörü toparlanmanın yılın ikinci yarısından itibaren hız kazanması bekleniyor. Birçok sektör beklentilerini olumlu yönde revize etti.

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

gayrimenkul sektörü ve istanbul konut piyasası Haberi

gayrimenkul sektörü ve istanbul konut piyasası


Kimse korkmasın 2014'ün son çeyreğinde de konut satışı olacak!

Sevilay Kamiloğlu





17 senedir gayrimenkul sektöründeyim. Herkes satıştan çarpanlardan bahsetti ama farklı şeylerden bahsetmek istiyorum. Şöyle söyleyeyim 54. katta bunu söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama... İstanbul ruhu olan şehir... Biraz önce ben Validebağ Korusu'nun önünden geçerek geldim. Bu yağmurda insanlar yeşilini kaybetmemek için toplandılar. Emlakkulisi de sektör tarafından takip edilen bir site. Şöyle söyleyeyim özellikle müteahhit firmalarından şunu rica ediyorum geleceği düşünen projeler yapsınlar... Satsınlar herkes para kazansın... Almanya'da bir araştırma yapıldı.Son yıllarda... 70'li yıllarda gökdelenleri kuleleri diktiler. Fakat sonra kesinlikle sosyal psikoljiye katkı sağlamadığını gördüklerinden artık orada 5 kattan fazla bina yapılmıyor. O kuleler hala işyeri ofis olarak kullanılıyor ama kule yapımı yasak. Dünyanın gözü  olan İstanbul fakat...