19 / 04 / 2024

Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı

Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı

8. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı Arap - Türk zirvesi ile eş zamanlı olarak, 19 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında Hilton Convention Center'da gerçekleşecek...

Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

7. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı açılış kokteyli 22 Mart Cuma günü saat 16.30’da Harbiye Askeri Müze’de...

7.Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı 23-24 Mart'ta!

7.Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı 23-24 Mart tarihleri arasında Harbiye Askeri Müze'de ziyarete açılıyor...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakri Karzon tarafından kuruldu.

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Çelebi, Ömer Fatuk Çalışkur ve Serkan Heper ortaklığında kuruldu.

Akplus Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Akplus Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Arda Karataş ve Muhsın Ataı ortaklığında kuruldu.

Turizmde 'butik otel ve yazlık ev' trendi!

Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ve sıcakların başlamasıyla beraber tatile gidenlerin sayısı da arttı. Daha az odalı ve az insanın tatil yaptığı bazı butik oteller ve yazlık evlere ilgi yükseldi.

Müstakil ve yazlık evlere virüs zammı!

Koronavirüs konut fiyatlarını da tercihlerini de değiştirdi. Yazlık ve yayla evi gibi müstakil konutlara olan talep artarken, fiyatlarda tavan yaptı. Ülkemizde müstakil ev fiyatları ilk koronavirüs vakasının görüldüğü 11 Mart'tan beri yüzde 25, kira fiyatı ise yüzde 18 artış gösterdi.

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Adıgüzel, Emirhan Velioğlu ve Merve Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Royal Romans Gayrimenkul ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Romans Gayrimenkul ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Mirza Estate Gayrimenkul Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mirza Estate Gayrimenkul Ve Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Halil Mirza tarafından kuruldu. 

Turizmin hareketlenmesi Ege ve Akdeniz'deki yazlık fiyatlarını artırdı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Maya, "Turizmde hareketliliğin başlamasıyla Ege ve Akdeniz'deki yazlık fiyatlarının normal gayrimenkullerden daha fazla arttığını, bu artış oranının yer yer ortalamanın 2-3 katına kadar ulaştığını görüyoruz" dedi.

Yazlık ev alacakların gözde bölgeleri İzmir, Antalya ve Didim!

Yaz mevsiminin geç gelmesine rağmen yazlık bölgelerde hareketliliğin başladığına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, bu yıl en çok talep gören yazlık bölgeler arasında Antalya, Didim ve İzmir’in yer aldığını söyledi.

Kerem Çınar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited kuruldu!

Kerem Çınar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited 50 bin TL sermaye ile bugün Kerem Çınar tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı Haberi

Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı

8. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı Arap- Türk zirvesi ile eş zamanlı olarak, 19- 20 Nisan 2014 tarihleri arasında Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Fuar kapsamında düzenlenecek Arap- Türk Gayrimenkul Zirvesinde, Türkiye, Arap Coğrafyası ve Dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakış, fırsatlar ve sektörün geleceği...