25 / 04 / 2024

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, son dönemlerde “Belediyelerin yeterli imar alanı açmadığı için arsa fiyatlarının yükseldiği” yönündeki eleştirilere cevap verdi...

Gaziantep'te 2013 sonunda İbrahimli-GATEM tramvay hattı devrede!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, 2013 yılının sonunda İbrahimli-GATEM tramvay hattının devreye girmesiyle Gaziantep trafiğinin rahat bir nefes alacağını kaydetti

Asım Güzelbey: 2013 Gaziantep'te projeleri bitirme yılı olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey 2013 yılının kendileri için projeleri tamamlama yılı olacağını söyledi

Gaziantep'teki Osmanlı dönemi binaları eski kimliğine kavuşacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, büyük çoğunluğu Osmanlı dönemi eseri olan eski belediye ve Eski Saray Caddesi aksı üzerindeki tarihi eserleri eski kimliğine kavuşturma için düğmeye bastı

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 35 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan üç adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey Haberi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey



Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey Görev sürecinde ilçe belediyelerinin sınırları dahil olmak üzere toplamda 104.6 milyon metre kare arsayı imara açtıklarını ve burada ortalama 2 milyon 204 bin kişiye yaşam alanı sunduklarını söyledi.


İbrahimli-2 kısmının 2012 yılının Şubat ayında 1/5 binlik planın meclisten geçtiğini belirten Güzelbey, planın Büyükşehir Belediyesinden geçtikten sonra ilçe belediyesine gittiğini ve burada da kesinleştikten sonra askıya çıktığını kaydetti. Binlik planın ise 2012 yılının Ekim ayında meclisten geçtiğini vurgulayan Güzelbey, bu kararların 1,5 yıl önce meclisten geçtiğini dile getirdi.


Gecikmenin Şehitkamil Belediyesi’nin imar planlamasında parselasyon uygulaması yaptığını dikkat çeken Güzelbey, bölgenin geniş bir alan olduğunu ve zamanın uzamasının normal olduğunu bildirdi.


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin İbrahimli ile ilgili hiçbir takıntısının ve sorunun bulunmadığını dile getiren Başkan Güzelbey, vatandaşların...