27 / 04 / 2024

Gaziantep konut

Gaziantep konut

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, temel atma töreninde 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılanın 10 katı konut yapıldığını belirterek "İlk etapta 643 konut yapacağız" dedi.

Gaziantep'te konut fiyatları yükseliyor!

Son yıllarda Gaziantep emlak piyasasında suni bir fiyat yükselişi olduğuna dikkat çeken emlakçılar, "Emlak piyasasında yaşan suni yükselişin sona ermesi ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatları ucuzlayacak" diye konuştular.

Gaziantep'te sel baskını nedeni ile 1 ev yıkıldı!

Gaziantep İslahiye ilçesinde sağanak nedeni ile 1 ev yıkıldı. Kaymakam Ünal Çakıcı, yağışın etkili olduğu Boğaziçi, Tespi, Tandır, Kayabaşı ve de Yağızlar mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Fatma Şahin: Gaziantep'in yüzde 70'i hala gecekondu!

"Kentin yüzde 70'i hala gecekondu konumunda. Daha önceden gelen çarpık bir yapılaşma var" diyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Gaziantep'e bir kadın eli değdiğini farkedeceksiniz" şeklinde konuştu.

TOKİ, Gaziantep'e 3 binin üzerinde yeni konut yapacak!

İstanbul'dan sonra en fazla göç alan il konumundaki Gaziantep'te belediyeler, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızla sürdürüyor

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 675 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 konut hayata geçirecek.

Gaziantep'te 5 bin 706 konut inşa ediliyor!

Gaziantep'te toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte inşa edilen konut projelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu 912 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey 912 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu 719 konut ihalesi yarın!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Gaziantep Burçkarakuyu 719 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Gaziantep Şahinbey 786 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 786 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

TOKİ'den Gaziantep Burçkarakuyu'ya 912 yeni konut!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu projesi kapsamında 912 konut inşa edecek. Burçkarakuyu projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Gaziantep'te 14 bin konut projesi hayata geçiyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 14 Bin Konut Projesi Toplantısı” nda Kuzeyşehir’de 10 bin 400, Güneyşehir 2 bin 850 ve Kızılhisar bölgesinde 750 adet yeni konut inşa edecek. 

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği 1 milyonuncu konutun anahtarını geçtiğimiz günlerde teslim eden TOKİ, Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek...

Gaziantep konut Haberi

Gaziantep konut

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, temel atma töreninde 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılanın 10 katı konut yapıldığını belirterek "İlk etapta 643 konut yapacağız. Şu daha işin başı. Arkadan daha büyük projeler gelecek" diyerek müjde verdi.


Gaziantep'te Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına jet hızıyla başlanan 50 bin konukluk dev proje Geneyik, Burç, Karakuyu, Yalnızbağ bölgelerinde ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınlarında yapılacak. Projenin ilk etabına Güzelyut Mahallesi'nde başlandı. Proje Büyükşehir ve TOKİ ile ortaklaşa gerçekleştiriliyor. Konutlar, toplamda 5,5 milyon metrekarelik alana yapılıyor. OSB yakınındaki bölgede çalışan işçiler için Uydukent ve diğer bölgelerde vatandaşların konut ihtiyacının karşılanması için yapılan konut projesiyle, satın alma ve kira fiyatlarının da aşağı çekilmesi hedefleniyor. Projeyle vatandaş kira öder gibi ev sahibi olacak. 


BÜYÜKŞEHİR'DEN...