29 / 03 / 2024

gaziantep Mavikent TOKİ Konutları

gaziantep Mavikent TOKİ Konutları

Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları 'nın başvuruları 12 Ağustos tarihinde başladı...

Gaziantep Mavikent Mahallesi'nde 100 deprem konutu ücretsiz verilecek!

Gaziantep'te depremlerde ailesinden bir bireyi kaybeden ve yetimler için 100 deprem konutu ücretsiz tahsis edilecek.

Gaziantep'teki 7 bin 818 adet deprem konutunda çalışmalar hızlandı!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen Gaziantep'de TOKİ tarafından temeli atılan kalıcı afet konutlarının inşaatı yükselmeye devam ediyor.

TOKİ Gaziantep kuraları çekiliyor! TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022!

Gaziantep'te TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde inşa edilecek olan konutların kuraları çekildi. İşte TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022...

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ, Gaziantep'te konforlu yaşam sunuyor!

Güçlü sanayi altyapısıyla yoğun göç alan ve konut ihtiyacı yüksek şehirler arasında bulunan Gaziantep'te TOKİ'nin yaptığı sosyal konutlar kentin konut açığını giderirken sakinlerine konforlu bir yaşam sunuyor.

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 14.07.2018!

Toplam 596 konutun yer aldığı Gaziantep İslahiye TOKİ projesinde konutlar sahiplerini buluyor. İşte TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 14.07.2018..

Gaziantep İslahiye TOKİ kura sonuçları 14.07.2018!  

Gaziantep İslahiye TOKİ kura sonuçları 14.07.2018 detayları haberimizde yer alıyor. Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi ile TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen projede kuralar 14 Temmuz'da çekilecek. 

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Gaziantep Kuzey Şehir'in yüzde 10'u tamamlandı!

Gaziantep'de TOKİ tarafından inşa edilen Kuzey Şehir projesinin yüzde 10'u tamamlandı. 50 bin konuttan oluşacak proje ile 23 ilden daha büyük adeta yeni bir şehir inşa edilecek.

TOKİ’den Gaziantep Şahinbey’e 643 konut!

TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi’nde inşa edilecek 643 konutun ihalesi yapıldı. 22 Kasım, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami, taziye evi ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

gaziantep Mavikent TOKİ Konutları Haberi

gaziantep Mavikent TOKİ Konutları


Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları projesinde başvuru dönemi 27 Eylül'e kadar devam edecek. Projede yer alan konutların tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


93 metrekarelik alana sahip konutların yer aldığı Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları 'nın satış fiyatı 60 bin lira olarak belirlendi.


12 bin lira peşinatla konut sahibi olunabilen Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları 'nda başvurular Şahinbey Belediyesi Hizmet Binası 'nda yapılacak. 


Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları 'nda taksitler 400 liradan başlıyor. Şahinbey Mavikent TOKİ Evleri 'nin teslim tarihi belediye tarafından...