29 / 03 / 2024

gaziantep şahinbeydeki riskli alanlar

gaziantep şahinbeydeki riskli alanlar

Gaziantep'teki bazı bölgeler riskli alan ilan edildi, karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5 yılda İstanbul'da riskli bina bırakmayacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda inşaatı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde yaptığı açıklamada 5 yılda İstanbul'da riskli bina bırakmayacaklarını söyledi.

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Gaziantep'teki 65 konut acil tahliye edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'te bulunan 65 riskli konut kentsel dönüşüme dahil edilerek acil olarak evlerin tahliye edilecek.

Gaziantep Şehitkâmil'de riskli alan kararı!

Gaziantep'te Şehitkâmil İlçesi'ne bağlı Çakmak ve Yaprak Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar riskli olarak ilan edildi..

Gaziantep'te 11 mahallede riskli alan kararı!

Gaziantep'te 11 mahallede belirlenen alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Riskli alan kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Gaziantep'te riskli alanlarda acele kamulaştırma!

Gaziantep'in Şehitkamil İlçesinde kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ile riskli alan sınırlarında bulunan bazı gayrimenkuller kamulaştırılıyor. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Şahinbey'de riskli alanlar imara açılıyor!

18 mahallede revizyon nazım imar planı değişikliğine CHP'liler ret oyu kullandı. CHP'li meclis üyesi Mehmet Sucu, "Buralar daha önce riskli alan ilan edildi. Şimdi tekrar imara açılmak isteniyor. Ya o karar yanlıştı, ya bugün alınan karar" dedi.

Gaziantep'te 34 mahalle kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep'te ilan edilen riskli alanlarda toplam 34 mahalle ve 414,27 hektar alan içerisinde 18 bin 707 adet bina bulunuyor. Bu binalarda yaşayan nüfus sayısı ise 115 bin kişi civarında.

Gaziantep Araban'da kentsel dönüşüm incelemesi yapıldı!

Gaziantep 6306 sayılı “ Afet Riskli Altındaki Alanların Dönüşümü Hakkında Kanun ” kapsamında riskli alan inceleme çalışmaları devam ediyor. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü tarafından Araban ilçesinde incelemeler yapıldı...

Islahiye'de riskli alan çalışmaları başladı!

1. derece deprem kuşağı ve aktif fay hattında bulunan İslahiye İlçesinde riskli alan çalışmaları başladı. Gaziantep'te 6306 sayılı Afet Riskli Altındaki Alanların Dönüşümü Hakkında Kanun kapsamında riskli alan çalışmaları artarak devam ediyor.

Gaziantep Şehitkamil'deki Sinan Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Sinan Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yazısı üzerine Bakanlar Kurulu’nca karar verildi...

Gaziantep Beylerbeyi ve Bedirkent Mahalleleri riskli alan ilan edildi!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Beylerbeyi ve Bedirkent Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine Bakanlar Kurulu ’nca karar verildi...

Gaziantep Taşlıca Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Taşlıca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanın kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine Bakanlar Kurulu’nca karar verildi. İşte Gaziantep, Taşlıca Mahallesi kentsel dönüşüm alanları...

gaziantep şahinbeydeki riskli alanlar Haberi

gaziantep şahinbeydeki riskli alanlar

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Kurtuluş, Saçaklı, Oğuzlar, Şenyurt, İsmetpaşa, Aydınbaba, Gündoğdu, Sultanselim, Yavuzlar, Alibaba, Kılınçoğlu, Delbes, Daracık, Ulucanlar ve Ünaldı'da yer alan bazı alanlar riskli alan ilan edildi. 


Detaylı bilgi için