24 / 04 / 2024

gaziantep şehir hastanesinin temeli ne zaman atılacak

gaziantep şehir hastanesinin temeli ne zaman atılacak

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, “Gaziantep’te yapılacak olan dev Şehir Hastanesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Gaziantep’te bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in de katıldığı bir törenle atılacak” dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet bölgesi açıklaması: Deprem illerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde deprem bölgesi ile ilgili önemli açılamalarda bulundu ve depremden etkilenen kentleri tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceklerini belirtti. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Diyarbakır Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Diyarbakır halkının uzun süredir beklediği 1000 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleşti. 

Şehir hastanelerinin inşaatlarında son durum ne?

13 şehir hastanesinin 2021 kira bedeli ile 10 Erzurum Şehir Hastanesi'nin yaptırılabildiği ortaya koyuldu. Sağlık alanında kamu özel ortaklığıyla inşa edilen 18 projenin maliyeti ise 96 Erzurum Şehir Hastanesi’ne denk oluyor. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

5 şehir hastanesinin Denimarkalı ISS'ye devriyle ilgili önerge verildi!

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, bazı şehir hastanelerinin işletme hakkının yabancı bir şirkete devredilmesiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Şehir hastanelerinde kira ve hizmet bedeli için 16.4 milyar TL ayrıldı!

Rönesans Holding'in müteahhitliğini üstlendiği ve işletmesini yaptığı 5 şehir hastanesinin işletmesi Danimarkalı ISS'ye devredildi.

5 şehir hastanesinin Danimarkalı şirkete devredilmesi TBMM’de!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Başdanışmanı İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Rönesans Holding'in müteahhitliğini üstlendiği ve işletmesini yaptığı 5 şehir hastanesinin işletmesinin Danimarka Şirketi ISS'ye devretmesine ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuştu. 

gaziantep şehir hastanesinin temeli ne zaman atılacak Haberi

gaziantep şehir hastanesinin temeli ne zaman atılacak


AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, "Gaziantep'te yapılacak olan dev Şehir Hastanesi'nin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Gaziantep'te bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in de katıldığı bir törenle 26 Aralık 2013 Perşembe günü saat 15.00'da atılacak" dedi.


AK Parti Gaziantep İl Başkanı Uzer, Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş, Adıyaman illeri başta olmak üzere bölgeye hizmet verecek Şehir Hastanesi ile Gaziantep'in bölgenin sağlık merkezi haline geleceğini söyledi.


Şehitkamil ilçesi Pancarlı Mahallesi'nde bulunan eski TRT verici istasyonunun yerine yapılacak ve bin 875 yatak kapasiteli hastanenin 1.5 milyar TL'lik yatırım olduğunu belirten Uzer, "Fert ve toplum sağlığının en üst düzeyde korunduğu, sağlık sorunlarına en hızlı ve en etkili çözüm sunulan bir Türkiye hedefliyoruz. Bu amaçla insan sağlığına yönelik çevresel tehditleri asgariye...