24 / 04 / 2024

gaziantep TOKİ

gaziantep TOKİ

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin tanıtımı nedeniyle Gaziantep'e geliyor.

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

Gaziantep TOKİ Islahiye Fevzipaşa kura çekilişi 2016!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa'da 31 adet konut satılıyor. Projede 285 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Gaziantep TOKİ Islahiye Fevzipaşa kura çekilişi 2016 detayları...

Gaziantep TOKİ Şehitkamil kura sonuçları!

Başvuruları 15 Mayıs'ta sona eren Gaziantep TOKİ Şehitkamil kura sonuçları kapsamında 90 adet yedek alıcı belirlenecek. Kura çekilişi bugün yapılacak olan projede daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlıyor.

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi!

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi bugün saat 15:00'te başlayacak. Sosyal konut niteliğinde satışa sunulan projede 10 bin 20 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 3+1 daireler satışa sunuluyor. Daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlangıç gösteren projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Gazikent!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Gazikent fiyatları 100 bin TL'den başlıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satış sürecinin başladığı projede toplam 223 tane daire bulunuyor.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Gazikent TOKİ!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Gazikent TOKİ daire fiyatları 100 bin liradan başlıyor. 223 adet dairenin satışa sunulduğu projede minimum geçici teminat bedeli 3 bin lira olarak belirlendi...

Gaziantep Yeşilvadi Konutları işçileri iş bıraktı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen Yeşilvadi Konakları'nda çalışan işçiler, paralarını alamadıkları için iş bıraktı. İşçiler paralarını alamadıkları için bir aydır iş durduruyor...

Gaziantep İslahiye TOKİ konutları sahiplerini buldu!

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı işbirliğiyle yapılan alt gelir sahiplerine verilecek 352 konut için kura çekimi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Islahiye'de kuralar çekildi!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı işbirliğiyle yapılan alt gelir sahiplerine verilecek 352 konut için kura çekimi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşilkent'te başvurular bugün son!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşilkent'te başvurular bugün son. Proje kapsamında 1 adet konut; en az yüzde 40 engelli raporu olan vatandaşlara özel olarak kuralı satışa sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Yeşilkent 1 adet konut başvurusu başladı!

TOKİ Gaziantep Yeşilkent 1 adet konut başvurusu başladı. Projedeki 1 adet 67,5 metrekare daireler 53 bin 850 TL'den satışa sunuluyor. Daire, en az yüzde 40 engelli raporu olan vatandaşlara özel olarak satışa sunuldu.

TOKİ Gaziantep Yeşilkent 1 adet konut başvurusu 22 Ekim'de başlayacak!

TOKİ, Gaziantep Şahinbey Yeşilkent Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve idare stokunda bulunan 1 adet konut; en az yüzde 40 engelli raporu olan vatandaşlara özel satışa sunuluyor. Başvurular 22 Ekim'de başlayacak

gaziantep TOKİ Haberi

gaziantep TOKİ

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin tanıtımı nedeniyle Gaziantep'e geliyor. Göreve geldiği günden itibaren sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Fatma Şahin, son dönemde şehrin gelişmesi ve göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek için 50 bin konutluk proje hazırladı. İlk etapta Güzelyurt ile Kızılhisaı 'da yapımına başlanan ve Organize Sanayi Bölgesinde devam edecek konut çalışmalarıyla hayata geçirilen projenin tanıtımını ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı atma Şahin ve TOKİ Başkanı Ergün Turan birlikte yapacak. 21 Ekim Çarşamba günü şehre gelecek olan Turan, gezi öncesinde yaptığı bir açıklamasında ise Gaziantep'e 5 yıl içerisinde 60 bin konut yapılacağı müjdesini vermişti. Turan, konuşmasında "Günlük tedbirlerle geçiştirilemeyeceğini gördük, Bakanlıklarla görüştük, 3-4 ayda...