29 / 03 / 2024

gaziantep yıl çalışmaları

gaziantep yıl çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent-Dutluk-Özdemirbey Caddesi güzergahında yapılan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.Fatma Şahin, yol çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi! Çalışmalar başladı, refah payı, seyyanen zam...

Milyonlarca emekliyi kapsayan maaş iyileştirme çalışmaları başladı. 7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi. İşte emekli maaş zammına ilişkin tüm detaylar...

SGK, 12,5 yıl çalışan bireylere erken emeklilik imkanı sunuyor! EYT beklemek artık tarih oluyor! 

Türkiye'de emeklilik sistemine önemli bir yenilik geliyor. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yürütülen çalışmalar, emeklilik şartlarına annelik ve çocuk sayısını etkileyici faktörler olarak eklemeyi planlıyor. İşte ev kadınlarını ve çalışan kadınları kapsayan EYT konusundaki önemli düzenlemeler…

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

PTT KPSS şartsız, 18-36 yaş arası 2023 personel alımı ne zaman başlayacak? PTT bu yıl alım yapacak mı?

Yeni yılın gelmesiyle birlikte Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT)'nün KPSS şartsız personel alımının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, PTT KPSS şartsız 2023 personel alımına ne zaman başlayacak, bu yıl alım olacak mı? İşte detaylar...

Yılbaşı alışverişi yapacaklar mutlaka okuyun! Siber Güvenlik Uzmanı uyardı! Türlü türlü yöntemleri var!

Peki online alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli? İşte yeni yıl alışverişi yaparken siber dolandırıcıların tuzağına düşmek istemeyenler için 10 kritik öneri!

Kaç yıl çalışan işsizlik maaşı alır?

İşsizlik maaşı almak isteyen vatandaşlar, bu konuya dair araştırmalar yapmaktadır. İşsizlik maaşı kaç yıl çalışan alır, İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? çok sık araştırılan sorular arasındadır. İşte detaylar!

SGK'dan 10 yıl çalışan vatandaşlara müjde: Aylık 2500 TL maaş ile emekli olabilirsiniz

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından belirlenen şartlar çerçevesinde 10 yıl çalışan vatandaşlar için 2500 TL malulen emeklilik imkanı sunulacağı belirtildi.

3.5 yıl çalışmayla emeklilik formülü! Bu tarihe dikkat!

Emeklilik hesabı açan SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı çalışanları, son 3,5 yıl çalıştıktan sonra emeklilikte yeni seçeneklere kavuşuyor...

gaziantep yıl çalışmaları Haberi

gaziantep yıl çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent-Dutluk-Özdemirbey Caddesi güzergahında yapılan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.Yapılan yol genişletme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Yola çıkarken vizyonumuzu yol ve su medeniyettir diye belirledik. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın liderliğinde bütün Türkiye'yi her yönden karayolları, havayolları ve denizyollarını hızlı bir şekilde açarak bu süreci yönetti. Bu noktada Gaziantep’te özellikle Şahinbey belediye başkanlığımızın kendi ilçe ölçeğinde çok sayıda yol yaptığını ve çok sayıda yol için kamulaştırma yaptığını ciddi bir şekilde buna para ödediğini biliyoruz. Ama bu şehrin yaşam kalitesini yükseltmek bu şehrin vatandaş memnuniyetini artırmak bu şehrin trafik sorununu çözebilmemiz için bizim çok sayıda yolu yapmaya devam etmemiz gerekmektedir. Bu yüzden büyükşehir belediyesinin sorumluluk alanı...