19 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa meydan metro

Gaziosmanpaşa meydan metro

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gaziosmanpaşa'da yapacakları çalışmaları anlattı. Topbaş; Gaziosmanpaşa'ya 2 yeni metro hattı ve teleferik yapacaklarını açıkladı... Metro ve teleferik meydana kadar uzayacak...

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi!

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve başkan adayı Hasan Tahsin Usta, üç metro hattının ilçede birleşeceğini müjdeleyerek, “Gaziosmanpaşa’yı raylı sistem ağıyla öreceğiz” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı imar planı askıya çıktı!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı ve Çevresi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Gaziosmanpaşa'ya 45 bin metrekarelik dev meydan!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Daha çok metro, daha çok iş, aş ve istihdam için ‘Evet’ demek lazım” dedi.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli Salı günü atılacak!

"We Haliç Gaziosmanpaşa" Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreni 4 Ekim 2016 Salı Günü saat 11:30'da Gaziosmanpaşa Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Vezneciler-Gaziosmanpaşa metro hattı 2019'da tamam!

Gaziosmanpaşa, ulaşımda devrim oluşturacak projelerle buluşmaya devam ediyor. Vezneciler-Gaziosmanpaşa Raylı Sistem Hattı’yla Gaziosmanpaşa ulaşımda önemli bir kavşak noktası haline geliyor.

Gaziosmanpaşa Mahalleler Birliği kamulaştırma kararına dava açacak!

Gaziosmanpaşa Mahalleler Birliği acele kamulaştırma kararını protesto edecek. Bugün saat 12:00'de Gaziosmanpaşa Meydanı'ndan buluşacak birlik basın açıklamasıyla davalarını açacaklar.

Gaziosmanpaşa'ya kent meydanı ve spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa stadı yerine yapılacak spor kompleksi ve akıllı stat projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı yeniden düzenleniyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçeyi cazibe merkezi haline getirmek için hayata geçirdiği projelere bir yenisi ekleniyor. Küçükköy Meydanı’nda yapılacak yeni düzenleme ile trafik yer altına alınacak ve meydan tamamen yayaların kullanımına sunulacak.

İşte Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirecek projeler!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçenin önemli eksikliklerinin giderecek projelerinin yapımı devam ediyor. Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirecek ve ilçeye değer katacak projelerin başında Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı geliyor

Gaziosmanpaşa meydan metro Haberi

Gaziosmanpaşa meydan metro

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gaziosmanpaşa'da yaptığı konuşmada bölge halkına teleferik ve metro sözü verdi. Gaziosmanpaşa'ya kurulacak 2 ayrı metro hattının yanı sıra Rami Kışlası'na gelecek olan teleferik de ilçe merkezine indirilecek. 


Temeli atılan Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun 3 istasyonla Gaziosmanpaşa’ya da hizmet vereceğini belirten Topbaş, ilçenin sınırlarından geçen Edirnekapı-Habipler tramvayını da Vezneciler-Arnavutköy arasında metroya çevireceklerini ifade etti. 


Daha sonrasında ise hem metro hem de teleferik Gaziosmanpaşa Meydanı’na kadar uzayacak. Arnavutköy'e gidecek olan metro ise 3. köprüden geçen trenle bağlanacak. Buradan ise Kabataş'a 25 dakikalık sürede gidilecek. 


Rami Kışlası da kütüphane olduktan sonra teleferikle Vialand'a, Miniaturk'e ve Eyüp Sultan'a kadar uzatılacak. 


Kübra...