29 / 03 / 2024

gaziosmanpaşa tahsin usta kentsel dönüşüm

gaziosmanpaşa tahsin usta kentsel dönüşüm

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Haşan Tahsin Usta, bölgede gerçekleşen dönüşümü anlattı. İşte detaylar..

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi açıldı!

Barbaros Hayrettin Paşa ve Mevlana Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mesire Alanı’nı Millet Bahçesi olarak düzenlediklerini ve alanın artık ücretsiz olarak hizmet vereceğini müjdeledi.

Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi!

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve başkan adayı Hasan Tahsin Usta, üç metro hattının ilçede birleşeceğini müjdeleyerek, “Gaziosmanpaşa’yı raylı sistem ağıyla öreceğiz” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa'da 2 bin 500 konut dönüşecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bölgede devam eden kentsel dönüşüm projelerinden ulaşım yatırımlardan ve 2019 hedeflerinden bahsetti. 

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.

Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul kazandırılacak!

İlçedeki tüm okullara konferans salonu inşa eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eğitimin daha rahat ve konforlu mekânlarda gerçekleştirilmesi için Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul inşa edileceğini söyledi.

Gaziosmanpaşa'da dönüşümle 3 bin 214 konut inşa edildi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın göreve geldiği 2014'ten bu yana hayata geçirdiği başarılı projeler "Dört Yılda Baştan Başa Yeni Bir Gaziosmanpaşa" lansman töreninde anlatıldı.

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

Gaziosmanpaşa'nın yüzde 40'ı dönüşüyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu. Usta, 7 bölgede inşaat çalışmalarının devam ettiği söyledi.

Gaziosmanpaşa Paşa Camii Taziye Evi hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de inşa edilen Paşa Camii Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katıldığı açılışa yoğun ilgi gösterildi.

Gaziosmanpaşa'da imar barışına yoğun ilgi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde kurulan Barış Masası’nı ziyaret eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, vatandaşlara İmar Barışı’nı anlatarak bizzat başvurularını aldı.

gaziosmanpaşa tahsin usta kentsel dönüşüm Haberi

gaziosmanpaşa tahsin usta kentsel dönüşüm

Gaziosmanpaşa, kentsel dönüşümün ilk başladığı ilçelerden biri... Dile kolay, 16 mahallenin 13'ü dönüşüm planında. Şehrin en eski yapı stokuna sahip, dolayısıyla da dönüşüme en çok ihtiyacı olan bölgesinde hummalı çalışmalar sürüyor. Uzun lafın kısası, ilçenin her yanı şantiye gibi... Peki şimdiye kadar kaç bina yıkıldı, proje nasıl işliyor? İşte bu soruları Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Haşan Tahsin Usta anlattı.


Geçen yıl Gaziosmanpaşa'ya geldiğimde kentsel dönüşüm henüz yeni başlamıştı. Şimdi görüyorum ki büyük ilerleme kaydedilmiş. Şu anda hangi mahallelerde ne gibi çalışmalar yapılıyor? 


Toplam 16 mahallemiz var ve 13'ünde çalışmalar devam ediyor. Her mahallenin bir kısmına girmiş durumdayız, bazı mahallelerin tamamında çalışmalar devam ediyor. 


Bu çalışmalar ada bazlı mı? 


Riskli alan ilan edilen bölgelerde ada bazlı çalışmalardan ziyade daha lokal bazda çalışıyoruz. İlçenin toplamda %38'i...