18 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa yatırım amortisi

Gaziosmanpaşa yatırım amortisi

Konut yatırımının dönüş süresi İstanbul genelinde 19 ile 32 yıl arası oluyor. Gaziosmanpaşa 2+1 ve 3+1 dairelerde en hızlı amorti edilen ilçe oldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turhan, Ceylan Turhan ve Yılmaz Turhan ortaklığında kuruldu.

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

İnşaatta markalaşmış firmalar Bodrum'a yatırım yapıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bölgedeki yatırım ve projelerden bahsetti. Kocadon, Bodrum'un kentsel kimliğine uygun evler yapıldığını söyledi. 

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Baran Başboğa tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asya Kalkınma Bankası'ndan Sincan'a yatırım!

Asya Kalkınma Bankası (ADB), Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'ne 150 milyon ABD Doları yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Gaziosmanpaşa yatırımda en hızlı amorti eden ilçe oldu!

Konut yatırımının dönüş süresi İstanbul genelinde 19 ile 32 yıl arası oluyor. Gaziosmanpaşa 2+1 ve 3+1 dairelerde en hızlı amorti edilen ilçe oldu.

Kazakistan'a yatırım yeniden Türkiye gündeminde!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından olan Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen enerji Expo’su ile ilgili görüşlerini paylaştı. Özgentürk, Türkiye'nin bölgede yatırım yapacağı sinyallerini verdi.

Adana Kabataş'a turizm yatırımı çağrısı!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana'nın sahil ilçelerinden Karataş'ta incelemelerde bulundu. Demirtaş, Karataş'a yatırım yapmaya davet etti.

Ak Portföy GYF’den PalladIum’a yatırım!

Yatırımcılarına kazanç sağlama hedefiyle Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu (GYF) kuran Ak Portföy, İstanbul’daki ticari yatırımlarına yenisini ekledi.

Trabzon'a Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi geliyor!

Trabzon'da Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi için aylardır beklenen Kıyı Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı dün komisyondan geçti.

Gaziosmanpaşa yatırım amortisi Haberi

Gaziosmanpaşa yatırım amortisi

Konut yatırımı yapan bir kişinin elde edeceği kira geliri ile bu yatırım bedelini karşılama süresi olarak ifade edilen ‘amorti süresi ’ dairelerin tipine göre de degişiyor. Yani 1 oda fazla ya da eksik alırsanız yatırımınızı geri alma süreniz de bundan etkileniyor. 


İstanbul’da konutların geri dönüş sürelerini ilçe bazında ölçen Endeksa.com'un verilerine göre 2+1’lerde İstanbul’daki geri dönüş süresi 19 ile 31 yıl arasında değişirken, 3+1’lerde bu süre 21 ile 32 yıla kadar yükseliyor. Bu verilere göre Gaziosmanpaşa, 19 yıl ortalamasıyla en kısa sürede yatırımın geri döndüğü ilçe oldu.


Kadıköy’de ortalama birim fiyat metrekarede 7 bin 500 lira, ortalama konut fiyatı da 976 bin lira oldu. Böylece, Kadıköy’de 2+1 dairelerin geri dönüş süresi 26 yıla, 3+1 dairelerin geri dönüş süresi 32 yıla çıktı. 


Üsküdar’da...