19 / 04 / 2024

Geberit sıhhi tesisat

Geberit sıhhi tesisat

142 yıllık deneyimini arkasına alarak ürünler geliştiren Geberit, en önemli yaşam kaynağımız suyu sürdürülebilir kılmak için 2017 yılına devrim niteliğindeki bir ürünle ‘merhaba’ dedi.

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Eyüpsultan'da Emre Can Eyiusta tarafından kuruldu. 

Doğalgazı yakmayanlar ceza ödeyecek! Milyonlarca kişiye petek şoku!

Sitede yaşayan herkes 'Merkezi Isıtma ve Sıhhi Sıcak Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılmasına İlişkin Yönetmelik' ile airesinin metrekaresine bağlı olacak şekilde, fatura ödüyor. Fatura ödemeyeceğini düşünerek peteklerini kapatanlara ise şok bir haber geldi.

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Gülden Sönmez tarafından  kuruldu.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Yüksel Doğal Gaz Isı Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Doğal Gaz Isı Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Yüksel tarafından kuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 inşaat teknikeri alacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı ilana göre, çeşitli birimlerde görevlendirilmek için 3 bilgisayar işletmeni, 25 yardımcı hizmetli, 2 şoför, 15 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 elektrik teknikeri, 2 inşaat teknikeri, 2 sıhhi tesisat teknikeri ve 1 iklimlendirme teknikeri olmak üzere 53 pers

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...

Kazakistan'da inşaat alanında faaliyet gösteren işletmelerin çalışmalarına izin verildi!

Kazakistan'da bugün itibarıyla ülkedeki ulaştırma, depolama, tarım, otomobil, inşaat ve finans alanında faaliyet gösteren işletmelerin sıhhi kurallara sıkı bir biçimde uyulması şartıyla çalışmasına izin verildi.

Kayseri'de inşaat ustası Ufuk Akkoyun moloz yığınları arasında ölü bulundu!

Kayseri Melikgazi'de, sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun (32), 13 katlı inşaat halindeki binanın önündeki moloz yığınları arasında ölü olarak bulundu...

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İntema İnşaat olağanüstü genel kurul toplantısı 3 Eylül'de!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. olağanüstü genel kurul toplantısı Eylül 2019 Salı günü Şişli'de gerçekleştirilecek...

Geberit bursunun kazananı Alihan Sağlam oldu!

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Arkitera Seyahat Bursu programıyla öğrencilere destek oluyor. Bu yıl bursu kazanan kişi Alihan Sağlam oldu.

Geberit sıhhi tesisat Haberi

Geberit sıhhi tesisat

142 yıllık deneyimini arkasına alarak ürünler geliştiren Geberit,  en önemli yaşam kaynağımız suyu sürdürülebilir kılmak için 2017 yılına devrim niteliğindeki bir ürünle ‘merhaba’ dedi. 5 Ocak 2017 Perşembe günü (bugün) Raffles Istanbul Hotel’de gerçekleştirilen lansmanda yüksek AR-Ge ürünü AquaClean Mera’yı basına tanıtan Geberit, sıhhi tesisatta çıtayı bir üst skalaya taşıdığını gözler önüne serdi. 


İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği akıllı klozet sistemi AquaClean Mera için 5 Ocak 2017 Perşembe günü (bugün) Raffles Istanbul Hotel’de bir basın lansmanı gerçekleştirdi. 


İlham kaynağı doğa…

AquaClean serisindeki diğer tüm akıllı klozetler gibi,  İsviçre dağlarından yeryüzüne ulaşan sulardan ilham alınarak tasarlanan ‘Mera’; İsviçre Alpleri'ndeki Üst Engadine vadisinden ve Po Irmağı yoluyla Adriyatik Denizi'ne akan ana su kaynağının ismini alarak Geberit geleneğini yaşatıyor. 142 yıllık...