19 / 04 / 2024

Gebze belediyesi ihale

Gebze belediyesi ihale

Gebze Belediye Başkanlığı Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 10 adet iş yerini pazarlık usulü artırma sureti ile satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gebze Belediyesi 19 bin 500 metrekarelik arazi satacak!

Kocaeli İli Gebze Belediye Başkanlığı, Gebze Pelitli'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Kocaeli Darıca'da imar sorunu! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Gebze Belediyesi'nin Darıca'daki imar sorununu kaleme aldı. İşte Bayer'in o yazısı...

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar planı' görüşüldü!

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan üstü meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği olağan üstü meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Hünkar Çayırı'na panoramik müze yapılıyor!

Gebze Belediyesi'nce bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak hazırlanan projede Fatih Sultan Mehmet'in otağını kurduğu alana panoramik müze kurulacak.

Gebze'de ruhsatsız 573 bina yıkılacak!

Gebze Belediyesi tarafından ilçede yer alan ruhsatsız 573 binanın yıkılması için ihale düzenleniyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Gebze belediyesi ihale Haberi

Gebze belediyesi ihale

Gebze Belediye Başkanlığı Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 10 adet iş yerini 13 milyon TL'ye satıyor. İhale 21 Ağustos 2017 günü saat 15:00'da gerçekleşecek. 



Gebze Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait Tatlıkuyu Mahallesi Ahmet PENBEGÜLLÜ Bulvarı No:77’de bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 4528 ada, 25 ve 26 nolu parsellerde bulunan 10 adet iş yeri (dükkan) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi gereği pazarlık usulü artırma sureti ile satılacaktır.


2 - İhale 21/08/2017 Pazartesi günü saat 15:00’da Belediyemiz Encümen Odası’nda Belediyemiz Encümenince yapılacaktır.


3 - Satılacak dükkanlar. 10 adet olup, her dükkanın metrekare muhammen bedel ve geçici teminat miktarları aşağıya çıkarılmıştır.