20 / 04 / 2024

gebze imar planlaması

gebze imar planlaması

Osman Güler, Gebze'deki inşaat mühendislerine Batı bölgesindeki dört ilçenin 1/lOOO'lik imar planını anlattı İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği'nde yapılan seminere inşaat mühendisleri yoğun ilgi gösterdi.

Kocaeli Darıca'da imar sorunu! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Gebze Belediyesi'nin Darıca'daki imar sorununu kaleme aldı. İşte Bayer'in o yazısı...

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

İnegöl Boğazova imara açılıyor!

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Boğazova bölgesinin imar planlamasının yapılması konusuna kararlaştırıldı.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar planı' görüşüldü!

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan üstü meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği olağan üstü meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar değişikliği' mesaisi!

AKP'li Gebze Belediye Başkanı, İçişleri Bakanlığı tarafından meclis toplantılarını 3 ay erteleme kararı karşısında meclisi 'imar değişikliği' nedeniyle olağanüstü toplantıya çağırdı.

Gebze'nin yeni imar planlarına yürütmeyi durdurma kararı!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri’nde vatandaşların davacı olduğu imar planı için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Ümraniye'nin imar sorunu ortadan kalkacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini ifade ederek, ''Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak'' dedi.

Zinnur Büyükgöz: Gebze'de imar sorunu kalmayacak!

Mahalle statüsüne geçen köylere konuk olan Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Gebze'de tarımsal kalkınmayı sağlayacak projelere imza atacağız" diye konuştu.

Gebze Belediyesi Şubat Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Gebze Yenikent'teki arazinin imar planı TBMM gündeminde!

Gebze Yenikent mahallesinde bulunan bir arazinin imar planı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karabağlar Belediyesi'nin imar planlaması meclisten geçti!

Karabağlar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Başkanlığı’nda yapıldı. Mecliste 4. Etap İmar Planı uygulamaları da meclis üyeleri tarafından “oy birliği” ile geçerek planlama ile ilgili çalışmalar tamamlandı.

gebze imar planlaması Haberi

gebze imar planlaması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Mimar Osman Günler, Gebze İnşaat Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilen seminerde; Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası ilçelerinin 1/1000 Uygulama İmar Plan Notları ve Tip İmar Yönetmeliği'ni anlattı. 


Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcilik binasında yerilen seminere; başkan Ziya Özhan, yönetim kurulu üyeleri Vehap Limonci, Ahmet Kadı, Nuran Zor ve Adem Çiftçi ile 75 inşaat mühendisi katıldı. 2,5 saat süren eğitimin ardından, daire başkanı Osman Günler, inşaat mühendislerinin sorularını yanıtladı. Etkinlikte Başkanı Ziya Özhan taralikte, Osman Günler'e, İnşaat fından plaket takdim edildi. 




Bizim...