19 / 04 / 2024

gebze Ulus Semt Polikliniği ne zaman açılacak

gebze Ulus Semt Polikliniği ne zaman açılacak

Gebze'de hayata geçirilen Ulus Semt Polikliniği için çalışmalar son sürat devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker projedeki çalışmaları yerinde inceledi.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin kaba inşaatı bitti!

Darıca'daki kışla Millet Bahçesi oluyor! Gebze Belediyesi tarafından 4 bin 788 metrekare alanda inşa edilen Ulus Semt Polikliniği'nde sona yaklaşıldı. Kaba inşatı biten poliklinik açılışa hazırlanıyor. 

Gebze Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona yaklaşıldı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in girişimi ile inşaat çalışmalarına başlanan Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona geliniyor. 

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Gebze Ulus Semt Polikliniği yıl sonunda tamamlanacak!

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Polikliniğin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Gebze'deki Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı tam gaz!

Gebze'de hayata geçirilen Ulus Semt Polikliniği için çalışmalar son sürat devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker projedeki çalışmaları yerinde inceledi.

Gebze Kayapınar Mahalle Semt Konağı'nın inşaatında son durum!

Gebze Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, başlatılan Semt Konağı projelerinden Kayapınar Mahalle Semt Konağı´nı, en kısa zamanda tamamlayıp açılışa hazır hale getireceklerini söyledi.

Gebze Çayırova Semt Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Çayırova Belediyesi’nin Emek Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Semt Konağı, yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte hizmete giriyor. Akse Mahallesi Çağdaşkent Konutları içerisinde yer alan Semt Konağının inşasında ise sona gelindi.

Kartepe Ulus Pazarı yeni meydanında hizmete açılıyor!

Kartepe ilçesinde kurulan Üretici ve Semt Pazarı ( Ulus Pazarı ) yarın yeniden hizmet vermeye başlıyor. Ulus Pazarı’nın yeniden açılması için gerekli yasal düzenlemelerin gerçekleştiği belirtildi.

Gebze Ulus Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tepkisi!

Gebze Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu, kentsel dönüşüm yapılacak olan Ulus Mahallesi sakinleriyle buluştu. Mahalleliler, dönüşüme karşı olduklarını bir kez daha haykırdı.

Mimarlar Odası'ndan 'Ulus' tepkisi!

SGK'ya ait Ulus’taki binaların Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, takasın tarihi semt için bir yıkım olacağını savundu.

Ulus Savoy Konutları'nın havadan videosu!

çarmıklı-Saruhan Ortaklığı ile Ulus'ta inşa edilen Savoy Konutları'nın son halini www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan görüntüledi...

Unit Grubu'dan Gebze Doğalgaz Santrali'ne 700 milyon dolar!

Unit Grubu 'nun 865 MW 'lık olması planlanan  Gebze Doğalgaz Kombine çevrim Santrali için dört banka tarafından toplam 700  milyon dolar finansman sağlandı

Savoy Ulus'ta satılık konutların fiyatları 800 bin dolardan başlıyor!

Alanları 110 metrekare ile 350 metrekare arasında olan Savoy Ulus 'ta satılık  konutların fiyatları 800 bin dolar ile 3 milyon 200 bin 40 dolar arasında farklılık gösteriyor. Projeden daire almak için minimum yüzde 25 peşinat veriliyor

gebze Ulus Semt Polikliniği ne zaman açılacak Haberi

gebze Ulus Semt Polikliniği ne zaman açılacak


Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz ay temeli atılan Ulus Mahallesi Semt Polikliniği inşaatını inceledi.  AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye meclis üyeleri, başkan danışmanı Şakir Bitmez, Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Akın ve Yavuzselim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran ile birlikte inşaat sahasını gezen ve yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Adnan Köşker alanda yapılan Mevlit okumasına da iştirak etti.  Köşker açıklamasında, “Temelini attığımız ve çalışmaların hızla devam ettiği semt polikliniğimiz mahallemize ve Gebze’mize hayırlı uğurlu olsun. Yakın zamanda Sarı Camii meydan projesiyle ilgili olumlu gelişmeler yaşandı. Plan tadilat alışmalarımız sürüyor. İnşallah en yakın zamanda orada da bir temel atma töreni yapacağız” dedi.



Gebze...