26 / 04 / 2024

geda major

geda major

İstanbul Şişli'de Ali Sami Yen'in yerine yapılan Torun Center projesinde asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın sahibi Torunlar GYO, asansör firması Geda Major'le ilgili açıklama yaptı...

Zorlu Enerji ile Schaeffler ortaklık anlaşması imzaladı

Zorlu Enerji, rüzgar türbinlerindeki major ekipmanların atölye seviyesi bakım hizmetleri ve bu alandaki yenilikçi çözümlerini arttırmak için Almanya merkezli olan teknoloji firması Schaeffler ile ortaklık anlaşması imzaladı.

İstediği çıkışı yakalayamasa da bu Altcoin yüzde 200 Yükseldi!

Kripto para borsasında çalkantılı süreç sürüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) halen major düşen trendini kıramaması, haliyle altcoin‘lerin de tahmin edilen büyük çıkışları yaşamasına mani oluyor.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Burdur Bozkurt Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, TOKİ ve GEDAŞ işbirliği ile Bozkurt Mahallesinde inşa edilecek 708 konutun, istişare çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle yeni konutlar inşa edilecek. 

Major Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Major Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile  İlhan Tunç tarafından 19 Ekim'de kuruldu. 

Major Kurtköy Evleri adres!

Major Kurtköy Evleri projesi Ana Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Proje konumu gereği metronun hemen yanında ulaşım avantajı sağlayan noktada yükseliyor...

Yenişehir Major Kurtköy satış ofisi!

Anayapı tarafından hayata geçirilen Yenişehir Major Kurtköy projesi metronun hemen yanı başında inşa ediliyor Yenişehir Major Kurtköy satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor.

Anayapı Major Kurtköy nerede?

Metronun hemen yanı başında yükselen Anayapı Major Kurtköy projesinde lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Proje Ana Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Anayapı Major Kurtköy nerede?

Anayapı'dan Kurtköy'e Major Kurtköy projesi geliyor!

Anayapı, Major Kurtköy adında yeni bir projeye imza atıyor. Kurtköy'de inşa edilen projede lansman öncesi fiyatlar ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor.

Major Yapı Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Major Yapı Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Erdoğan Altuntaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Yeşilova Yan Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Avrasya Geçişi Projesi'ne ödül!

Avrasya Geçişi Projesi, ITA - Uluslararası Tünel ve Yeraltı Yapıları Birliği tarafından düzenlenen ITA Uluslararası Tünelcilik Ödülleri'nin Büyük Projeler dalında 'Yılın Projesi' (ITA Major Project of the Year) ödülüne layık görüldü.

geda major Haberi

geda major

Torunlar GYO açıklaması



Şirketimizin şantiyesi gibi şantiyelerde inşaatın yapım aşamasında insan ve yük taşınması amacıyla asansörler kullanılmaktadır. Şantiyelerde yük ve insan taşımak maksadı ile kullanılan asansörler, kullanım süresi geçici olduğu için genellikle kiralama suretiyle temin edilmektedir. Şirketimiz, özellikle şantiyelerde insan ve yük taşıma amacıyla kullanılan asansörleri ithal ederek kiralayan şirketlerden biri olan GEDA MAJOR LTD. ŞTİ. ile insan ve yük taşıma asansörü kiralama sözleşmesi imzalamıştır.


Elim kazaya sebep olan asansörün kaldırma kapasitesi 2 bin 700 kg / 28 personeldir. Asansör teknik özellikleri itibari ile aşırı yük koruma tertibatına sahiptir, bir başka ifade ile kapasitesinin üzerinde bir yükleme yapıldığında çalışmamaktadır.


GEDA MAJOR LTD. ŞTİ. ile yapılan sözleşmeye göre; asansörün montajı ve şantiye sahasında fen ve sanat kurallarına uygun şekilde eksiksiz, kusursuz ve özürsüz...