20 / 04 / 2024

Gemlik

Gemlik

TOGG’un üretime geçmesine az bir zaman kala vatandaşlar da yerli otomobil hakkında sorduğu soruların sayısını arttırdı. İşte TOGG hakkında sorulan soruların yanıtları!

Bakan Varank beklenen tarihi duyurdu! TOGG satışı başlıyor! İşte detaylar!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG’un ne zaman yollarda olacağını açıkladı. İşte detaylar!

Yerli otomobil TOGG hakkında yeni gelişme! Anlaşma yapıldı! İşte detaylar!

Yerli otomobil TOGG hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte TOGG ile ilgili son gelişmeler!

TOGG’dan özel girişim! TOGG engelli kullanıcılarını da unutmadı! İşte detaylar!

TOGG haberleri merakla takip ediliyor. TOGG çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Bu sefer de engelli kullanıcıları için bir adım attı. İşte detaylar!

Bakan Varank TOGG ile ilgili müjdeyi verdi! İşte beklenen o tarih!

TOGG yerli otomobilin ne zaman yollara çıkacak, TOGG ne zaman seri üretime geçecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları!

TOGG ne zaman seri üretime geçiyor? TOGG ne zaman yollara çıkacak? İşte detaylar!

TOGG hakkında merak katlanarak ilerliyor. TOGG ne zaman yollara çıkacak sorusu çok sık soruluyor. İşte detaylar!

Yerli otomobil TOGG’dan yeni gelişme! Bu kadarı da beklenilmiyordu!

Yerli otomobil TOGG yeni bir müjdeyi paylaştı. İşte herkesi heyecanlandıran yeni TOGG gelişmeleri!

TOGG ne zaman yollara çıkacak? TOGG fiyatı belli oldu mu?

TOGG ne zaman yollara çıkacak? TOGG fiyatı belli oldu mu? soruları sıkça sorulmaya başlandı. İşte yeni gelişmeler!

TOGG’dan yeni açıklama! Herkes bu haberi bekliyordu! İşte detaylar!

Togg ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Herkesin merakla beklediği o gün için geri sayım başladı. İşte detaylar!

TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte TOGG’un özellikleri!

Togg ne zaman çıkıyor? Togg çıktı mı? Togg ne zaman satışa çıkacak? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaya devam ediliyor. İşte detaylar!

TOGG’dan heyecanlandıran haber! TOGG ne zaman yollara çıkacak?

TOGG’dan heyecanlandıran haber geldi. Merakla beklenen TOGG ne zaman yollarda olacak? sorusunun yanıtı!

Gemlik Meydanı için 6 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan kent meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ederken, ilçeye değer katacak meydan da etap etap ortaya çıkmaya başladı.

Yalova-Çınarcık-Armutlu-Gemlik Yolu'nda son durum!

Yalova - Çınarcık - Armutlu - Gemlik yolu yapım çalışmaları kapsamında Esenköy geçişinde bulunan 6 tünelde kazı çalışmaları tamamlanan 2065 metrelik en uzun tünelde kaplama izolasyon ve kemer betonu çalışmalarına başlandı.

Gemlik'e toplu konut müjdesi!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye bünyesinde oluşturulan proje ekibinin ilk etap toplu konut projeleri çalışmalarını tamamladığını müjdeledi.

Bursa Gemlik'e TOKİ müjdesi var mı?

Saadet Partisi TOKİ ve Kentsel Dönüşüm konuları hakkında bir basın açıklaması yaptı. Partinin Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Bursa Gemlik'te TOKİ ve Kentsel Dönüşüm konularındaki sıkıntılar bulunduğunu belirtti.

Gemlik Büyükkumla Barajı'nın inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik'te yapımı devam eden Büyükkumla Barajı inşaatını inceledi. Karaloğlu, Büyükkumla Barajı'nın 2045 yılına kadar Gemlik'in içme, kullanma ve endüstriyel su ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Gemlik'te 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Gemlik Belediye Başkanlığı, Hisar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Otel alanı olarak ayrılan arsanın satış bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 29 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Gemlik'te 3.2 milyon TL'ye satılık zeytinlik!

Gemlik Sulh Mahkemesi, Bursa Gemlik'te bulunan 12 bin 152 metrekare yüzölçümlü zeytinliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün toplam satış bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Gemlik'te 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Gemlik İlçesi Engürücük Mahallesi'nde bulunan 12.152,97 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Gemlik Satış Memurluğu tarafından 3 milyon 286 bin 802 TL'ye satışa çıktı.

Gemlik Balık Pazarı yenilendi!

Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesi tamamlandı.

Gemlik’e termal tesis inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Yalova yolu kenarındaki termal suyu değerlendirmek için Gemlik’e güzel bir termal tesis kazandırıyoruz." dedi.

Gemlik İnşaat sermayesini 1 milyon 50 bin liraya çıkardı!

Gemlik Belediye Meclisi Mart ikinci oturumu gerçekleştirildi. Komisyon raporlarının okunmasından sonra Gemlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 50 bin lira olan sermayesi 1 milyon lira daha artırılarak 1 milyon 50 bin liraya çıkarıldı.

Gemlik Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gemlik Belediye Meclisi Mart ayı ikinci toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Gündemin ilk 10 maddesi açıklandı...

Gemlik, liman yatırımlarıyla ön plana çıkıyor!

Gemlik Gümrük Müdürlüğü 10 milyar 282 milyon 33 bin dolar ihracat hacmi ile Türkiye gümrükler sıralamasında 3. sıraya yerleşti. 126 gümrük müdürlüğü arasında 3. sıraya yerleşen Gemlik, liman yatırımlarıyla da ön plana çıkıyor.

Gemlik Haberi

Gemlik

TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG batarya kaç km gidiyor? soruları Türkiye'nin yerli elektrikli otomobilinin üretime geçmesine yaklaşık 1 ay kala sorulmaya devam ediyor. Bu gelişmeler yaşanırken de Togg'un fiyatı da netleşmeye başladı.

Peki TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG batarya kaç km gidiyor? İşte TOGG hakkında sorulan sorular ve merak edilen detaylar…

TOGG FİYATI NE KADAR OLACAK?

TOGG'un C-segment SUV modelinin arkadan itişli versiyonları düşük ÖTV diliminde yer alacağı bilgisi verildi. Dünya Gazetesi'ne konuşan Anadolu Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan bu konu hakkında şunları söyledi; "TOGG, yüzde 10 ÖTV diliminde kesin kalacak. Biz fizibilite hazırlarken ÖTV'yi yüzde 7 hesaplamıştık. Üç puanlık bir fazlalık var ÖTV’de.” Özilhan, Türk vatandaşının ulaşabileceği bir araç düşünmekteyiz" diye de sözlerine ekledi.

TOGG’un fiyatı bu ÖTV...