19 / 04 / 2024

George ve Amal Clooney taşınma

George ve Amal Clooney taşınma

George ve Amal Clooney çifti, İngiltere'de Berkshire bölgesinde 20 milyon sterlin değerindeki evden güvenlik gerekçesiyle taşınmaya karar verdiler.

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Amal İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amal İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Salih Azeez Azeez ve Alı Hayder Samı Al-Zamılı ortaklığında kuruldu.

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kıngsley George Magboh tarafından kuruldu.

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

George ve Amal Clooney'nin evinin yanındaki daire 4,95 milyon dolara satılıyor!

Hollywood'un ünlü ismi George Clooney ve eşi Amal Clooney'nin yaşadığı konutun bitişiğindeki iki yatak odalı ev 4,95 milyon dolara satışa sunuldu.

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rami Hamid tarafından kuruldu.

Jasmin Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jasmin Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amal Muzhar Alay Amini tarafından kuruldu.

Değerli Konut Vergisi’nde üç aşamalı sistem!

5 milyon TL'nin üzerinde değeri olan konutlardan alınacak Değerli Konut Vergisi için üç aşamalı bir vergilendirme sistemi düzenlendi. Vergi dilimleri 5-7.5 milyon lira arası, 7.5-10 milyon lira arası ve 10 milyon lira üstü olmak üzere üçe ayrıldı...

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed İmad M. Mohammed, Ali Najat Ridha, Amal Obaid J. Jasim, Hussein İmad M. Mohammed ve İmad M. Jasim ortaklığında kuruldu.  

Kalfasan Orman Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalfasan Orman Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile George Fanous, Ulfat Odeh ve Yousef Atıa ortaklığında kuruldu...

TOKİ İstanbul ve Ankara'da dönüşüme başladı!

İstanbul’da Esenler ve Üsküdar ile Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek konutların temeli atıldı. Önemli dönüşüm projeleri arasında bulunan yerleşim alanlarında toplam 62 bin 309 konut aşamalı olarak yenilenecek…

Arkan Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkan Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Amal Shble ve Ahmad Saleh ortaklığında kuruldu.

Alamal İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alamal İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kassxab, Amal Abdulkader, Amjad Zenatı ve M. Osama Anadanı ortaklığında kuruldu. 

George ve Amal Clooney taşınma Haberi

George ve Amal Clooney taşınma

İkiz bebeklerine geçtiğimiz ay kavuşan George ve Amal Clooney çifti, İngiltere'de Berkshire bölgesinde 20 milyon sterlin değerindeki evden güvenlik gerekçesiyle taşınmaya karar verdiler.  Ünlü çiftin, terör riski nedeniyle ABD'nin Los Angeles şehrine taşınmaya karar verdiği öğrenildi. 56 yaşındaki ABD'li aktör, Lübnan asıllı insan hakları avukatı olan eşinin uluslararası davalar nedeniyle çok sayıda tehdit aldığını ve kendilerini Los Angeles'ta daha güvende hissedeceklerini dile getirdile. Çift, 7.5 milyon sterline satın aldıkları eve 12.5 milyon sterlinlik masraf yaparak evin değerini 20 milyon sterline...