29 / 03 / 2024

Gökhan Karahan ev kiralarken dikkat edilmesi gerekenler

Gökhan Karahan ev kiralarken dikkat edilmesi gerekenler

Ev sahipliği oranı arttıkça kira sistemiyle ilgili şikâyetler de çoğalmaya başladı. RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, ev sahiplerinin cebini dolduracak tüyolar verdi...

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Öğrencilerin kiralık ev arayışı piyasayı hareketlendirdi!

Öğrencilerin kiralık ev arayışı piyasayı hareketlendirdi. RE/MAX Türkiye Yönetim Kurulu Danışmanı Gökhan Karahan sektördeki hareketliliği değerlendirdi. 

Gökhan Töre Vadistanbul'dan ev bakıyor!

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, Vadistanbul AVM içerisinde yer alan rezidanstan ev bakıyor.

Serdar Gökhan'dan ev fiyatına mezar aldığı iddialarına yanıt!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, kendisi için Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı haberlerine açıklık getirdi.

Athena Gökhan'ın emlak zengini olduğunu biliyor muydunuz?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı. Özoğuz, kazancını yedi ev, bir arsa ve arazi araçlarına yatırdı.

Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Özoğuz, sadece ev değil arsa yatırımı da yapmış.

Antalya Kemer'de günlük ev kiralayanlara ceza!

Antalya Kemer'de kayıt dışı olarak günübirlik ev kiralayan 10 kişi 103 bin 830 lira cezaya çaptırıldı. Bölgede 10 işletme bünyesindeki 105 ev de sisteme kayıt edildi.

Seda Tosun: Gökhan Seven'in ev kirasını ben ödüyordum!

Oyuncu Seda Tosun ve galerici sevgilisi Gökhan Seven'in neden ayrıldığı belli oldu. Tosun, "Sürekli benden para istiyor, her ay evinin kirasını ben ödüyordum. İlişkimiz addiyata dayalıydı'' diyerek Seven'den ayrıldı.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Karabıyık bugün köşesinde ''Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir'' sorusunu yanıtladı. İşte yazının detayları...

Nurol Park Güneşli ev fiyatları 2017!

55 bin metrekare alanda hayata geçirilen Nurol Park projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. İşte Nurol Park Güneşli ev fiyatları 2017...

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar inşa edilmeli!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, ülkenin yapı güvenliği sıkıntısı çektiğini söyledi. Çeliktürk, depreme dayanıklı yapıların inşa edilmesi gerktiğini belirtti.

Gökhan Karahan ev kiralarken dikkat edilmesi gerekenler Haberi

Gökhan Karahan ev kiralarken dikkat edilmesi gerekenler

Ev sahipliği oranı arttıkça kira sistemiyle ilgili şikâyetler de çoğalmaya başladı. RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, ev sahiplerinin cebini dolduracak tüyolar verdi. Karahan'a göre, ilk adım konutu cazip hale getirmek olmalı. Daha sonra evin değerinin doğru tespit edilmesi gerekiyor. Karahan, kiracı adayının finansal durumunun da iyi araştırılması gerektiğinin altını çizerek, iyi bir araştırma yapmak için emlak uzmanından destek alınması gerektiğini söylüyor. İşte Gökhan Karahan'ın, ev sahiplerine önerileri: 

 Evinizi kiraya vermeden önce elden geçirin. Tadilat yapılması durumunda evinizin kira değeri yüzde 20 artar. 

 İsteyeceğiniz kira bedelinin evinizin bulunduğu semtteki rayiç bedellerle uyuşması daha hızlı kiracı bulmanızı sağlar. 

 Kiracı düzenli geliri olup olmadığına dikkat edin. 

 Elektrik, su ve doğalgaz gibi faturaları kiracının üzerine açın. 

 Yazılı kira kontratında ödemenin detayları mutlaka açıkça belirtilmeli. 

 Alınacak depozitoyu...