29 / 03 / 2024

Göl Plus Küçükçekmece fiyatları

Göl Plus Küçükçekmece fiyatları

Küçükçekmece Gölü manzaralı Göl Plus Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin TL ile 8 bin TL arasında değişiyor...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Yeni SsangYong XLV ile güçlü performans ve geniş iç mekan bir arada!

SsangYong'un iddialı kompakt SUV modeli XLV, güçlü performansı, şık tasarımı ve ferah iç mekanıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar!

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Demir ve Mehmet Küçükosman ortaklığında kuruldu.

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Ferhat Güçlü inşaat sektöründen ayrıldı, nektarin bahçesi kurdu!

Girişimci Ferhat Güçlü üç yıl önce inşaat sektöründen ayrıldı. Güçlü artık İspanya’dan getirip diktiği nektarin ağaçlarıyla ilgileniyor.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Küçükçekmece gölü turizm alanları plan değişikliği askıya çıktı!

Küçükçekmece Göl Civarı Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği bugün askıya çıktı..

Göl Plus Küçükçekmece fiyatları Haberi

Göl Plus Küçükçekmece fiyatları


Invest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Plus projesi, İstanbul Küçükçekmece Gölü'ne komşu konumda, kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor.


14 katlı üç blok halinde yükselen Göl Plus Evleri projesi 194 adet konut ve ticari birimlerden meydana geliyor. Göl Plus Küçükçekmece'de metrekare birim fiyatı 6 bin TL ile 8 bin TL arasında değişiyor.



Göl Plus Evleri'nde açık-kapalı otopark, cadde dükkanlar, göl manzarası, spor salonu, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Göl Plus Küçükçekmece projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor.


Göl Plus Küçükçekmece'de 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Göl Plus Evleri'nde 2+1 daireler 76,24 ve 114,24 metrekare, 3+1 daireler 113,38 ve 135,90 metrekare büyüklükte tasarlandı.



Adres: 27 MAYIS CAD. MELTEM SOK. KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL


Tel: 0212 244 24...