20 / 04 / 2024

Gölbaşı Belediyesi satılık arsa ihalesi

Gölbaşı Belediyesi satılık arsa ihalesi

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından, konut imarlı arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 1 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Gölbaşı Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 361 bin TL olarak belirlendi.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat! Ankara Gölbaşı'nda satılık 3 bin 441 metrekare arsa! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Güzelyalı Mahallesi, 127 ada 4 parseldeki 3 bin 441 metrekarelik boş arsayı satışa sunuyor...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Ankara Gölbaşı'nda 5.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gölbaşı Belediyesi, Taşpınar ve Virancık Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Ankara Gölbaşı'nda 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Gölbaşı Belediyesi, Virancık Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 8 Şubat'ta yapılacak..

Gökorman Sinpaş satılık daire!

Gökorman Sinpaş satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Gökorman projesinde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Gölbaşı'nda 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Gölbaşı Belediyesi, Virancık (Örencik) Mahallesi'ndeki ticaret imarlı arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 26 Ekim'de yapılacak..

Gölbaşı Belediyesi satılık arsa ihalesi Haberi

Gölbaşı Belediyesi satılık arsa ihalesi

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Virancık (Örencik) Mahallesi'ndeki konut imarlı arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 1 Ağustos'ta yapılacak.


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Ankara-Gölbaşı Belediyesi Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait 1 (Bir) adet parsel ihale yoluyla satılacaktır. Parselin ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü (Artırma)"yoluyla 01/08/2017 Salı günü saat 14:00'da başlayarak Gaziosmanpaşa Mahallesi Sahil Caddesi No: 3 Gölbaşı/ANKARA adresindeki Belediyemiz Hizmet Binasında Encümen huzurunda satış ihalesi yapılacaktır. 


İhale ile ilgili şartname Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden 250,00.-TL. (İkiyüzelliTL) bedeli mukabilinde temin edilebilir.

İHALE EDİLECEK TAŞINMAZ MALIN NİTELİKLERİ