29 / 03 / 2024

Gölcük 2015 projeleri

Gölcük 2015 projeleri

Gölcük İlçe Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projelerini anlattı. Toplam 42 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projeler bunlar;

Gölcük'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Bakan Fikri Işık, Gölcük'te kentsel dönüşümün başlayacağını, Denizevler ve Sanayi sitesi ile ilgili kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili de Çevre ve Şehircilik Bakanı ile bu ay Gölcük'te son imzaları atacaklarını söyledi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm başlıyor! Gölcük yeniden doğuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilcilerinin bugünden itibaren sahaya indiğini ve durum tespiti yapacağını ifade eden Ellibeş bu projenin kendisi ve Gölcük için çok önemli olduğunu belirtti.

Gölcük Sanayi Sitesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Gölcük Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan ve kentsel dönüşüm projesi içinde bulunan Yeni Sanayi Sitesi inşaatı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Gölcük'te ulaşım projeleri devam ediyor!

Gölcük Belediye Mayıs ayı Meclis Toplantısı'nın Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Ellibeş, "Battı çıktı projesi karayolları tarafından onaylandı.

Gölcük'e 3 yeni meydan!

Gölcük Belediyesi Projeleri kapsamında Tarih Koridorunun da içinde yer alan Yukarı Değirmendere Kent Meydanı, Saraylı Kent Meydanı ve İhsaniye Kent Meydanı bitirilerek yeni görünümüyle vatandaşların beğenisine sunuldu.

Gölcük'te hangi yatırımlar yapıldı?

Gölcük Belediyesi, tüm ilçeye yönelik ana hizmetlerin yanında şehrin her köşesine, ihtiyaca göre farklı tesisler de inşa ediyor, işte Gölcük'te hayata geçirilen o yatırımlar...

Ödemiş Gölcük'e yeni rekreasyon alanı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi Gölcük Mahallesi'nde hayata geçirilen Göl Kenarı Rekreasyon Projesi ile yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti vatandaşların hizmetine sunulacak.

Gölcük Asar Deresi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı.Proje Hisar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

Gölcük'te 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okul inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük'te bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" dedi.

Gölcük'te kentleşme yüksek kesimlerde arttı!

17 Ağustos Depremi'nin ardından Gölcük'te kentleşme, ilçemizin yukarı kısımlarına doğru devam ediyor. Yeni konutlar, ilçe merkezindense yukarı kesimlerde daha fazla yapılıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük 2015 projeleri Haberi

Gölcük 2015 projeleri

İlk defa ilçeler bazında gerçekleşen Gölcük İlçe Koordinasyon Toplantısı Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı başkanlığında Gölcük Belediye binası meclis salonundayapıldı. İlçeler bazında ilk defa gerçekleşen bu toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Erol, İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz, İl Turizm ve Kültür Müdürü Adnan Zanburkan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Valilik ve belediyeye bağlı daire müdürleri, tüm ilçe muhtarları, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları katıldı. Toplantıda Vali Güzeloğlu muhtarlara söz hakkı vererek “Muhtarlarımız bu projelerde net bir söz hakkına sahiptir. Projelerin dış rengine kadar kararı birlikte vereceğiz. Bugünden itibaren valilik emri ile projelerin yapılacağı mahalle muhtarlarımıza bir genelge...