25 / 04 / 2024

gölcük kentsel dönüşüm projeleri

gölcük kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyeler arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.  

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdi.

Gölcük'teki sanayi esnafına yüzde 25 peşinat kolaylığı!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük'teki kentsel dönüşüm ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Gölcük'te 40 milyonluk dönüşüm başlıyor!

Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı, belediye meclis salonunda yapıldı. Dört maddenin görüşüldüğü toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüme değindi. Başkan Ellibeş, “40 milyonluk çalışma başlıyor” dedi

Gölcük Sanayi Çarşısı'nın ihalesi 14 Kasım'da!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ile ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´i makamında ziyaret ederek Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi aldılar.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Gölcük'te yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. İlçe merkezinde yapılacak olan dönüşüm halk tarafından merak konusu oldu Merkez Mahallesi'nde yapılacak olan dönüşüm ile ilgili olarak vatandaşlar, kendilerine bilgi verilmediğini dile getiriyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm ödemeleri başladı!

Tapuda işlemleri tamamlanan ilk gruba ödemeleri yapıldı Gölcük Belediyesince üç bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Gölcük'te dönüşümün son detayları konuşuluyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşümün son detaylarını konuşmak üzere Ankara´da Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile bir araya geldi...

Mehmet Ellibeş: Kentsel dönüşümü önemsiyoruz!

Belli bir aşamaya gelen sanayi sitesinin dönüşümü ile ilgili Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Meclis Salonunda, Belediye Meclis üyelerini ve sanayi sitesi esnafını bilgilendirmek amacıyla toplantı yaptı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tespit çalışmaları başlıyor!

Gölcük Belediyesi’nin başlattığı Kentsel Dönüşüm, hak sahipliği ve mevcut halihazır durumun tespiti çalışmaları, bu konuda danışmanlık hizmet alımı ihalesinin tamamlanıp, ihaleyi alan firma ile sözleşmenin imzalanmasının ardından başlıyor.

Gölcük'te ömrünü doldurmuş binalar yıkılıyor!

Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar-Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği yıkım ekibi, 1999 depreminde hasar görmüş 6 katlı bina ve bitişik nizamda 4 katlı binanın yıkım işlemlerini tamamladı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Tüm Marmara'yı sarsan 17 Ağustos 1999 depreminin merkez üssü olan Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, ilçenin modern ve daha yeni yapılara kavuşması için kentsel dönüşümün startı verildi.

Kocaeli Gölcük’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Gölcük Belediyesi, ilçenin üç bölgesinde afet riskini azaltmak amacıyla kentsel dönüşüm yaptı. Protokolü Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş imzaladı...

Gölcük'te kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Denizevler ve Sanayi sitesi ile ilgili kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı ile bu ay Gölcük’te son imzaları atacaklarını söyledi..

Gölcük'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Bakan Fikri Işık, Gölcük'te kentsel dönüşümün başlayacağını, Denizevler ve Sanayi sitesi ile ilgili kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili de Çevre ve Şehircilik Bakanı ile bu ay Gölcük'te son imzaları atacaklarını söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

gölcük kentsel dönüşüm projeleri Haberi

gölcük kentsel dönüşüm projeleri

Gölcük Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ülkemizde kentsel dönüşüm konusunda örnek projeler inşa eden Gölcük Belediyesi, sadece Sanayi alanında değil diğer dönüşüm projelerinde de hızlı bir ivme de yakaladı. Gölcük Belediyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlatmış olduğu kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek üzere başlatmış olduğu kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Depreme Dayanıklı Evler

Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi'nde temeli atılan 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan Deniz Evler çalışmaları sürüyor. TOKİ Başkanlığı ile beraber yürütülen projenin çok yakın sürede bitirilmesi, evlerin hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Böylece deprem dolayısıyla çökme bölgesinde evleri bulunanlar, zemini sağlam, depreme dayanıklı güvenilir bir şekilde inşa edilen konutlarına kavuşacak.

Gölcük’e Değer Katacak

Gölcük Belediye...